Auto te water in De Meene UPDATE)

Een personen-auto is aan het einde van de middag het Twentekanaal ingereden. De geparkeerde auto, die waarschijnlijk niet op de handrem stond, is het water ingegleden vanaf de Meenweg net buiten Goor. Er is niemand gewond geraakt. De hulpdiensten waren snel ter plaatse maar het wachten was op een speciaal bergingsteam. Die kwam aan het einde van de avond om de auto uit het water moet takelen. (Foto’s: Hof van Twente Fotografie)

Gerelateerde berichten

  • Regenboog…1 april 2020 Regenboog… Velen hebben er nu de tijd voor vanwege de Coronacrisis. Een lekker eind wandelen of fietsen. Bijvoorbeeld door De Meene. Topfotograaf Jeroen van Vliet doet dat altijd al en neemt op […]
  • Levenloos lichaam na uren uit kanaal gevist17 december 2014 Levenloos lichaam na uren uit kanaal gevist Het dode lichaam, vermoedelijk van een man, is zojuist uit het water gehaald door een duikteam uit Den Haag. De politie sluit een misdrijf niet uit. Het levenloze lichaam lag uren in het […]
  • Brandweer haalt dode reeën uit het kanaal5 mei 2017 Brandweer haalt dode reeën uit het kanaal De Goorse brandweer moest vanmiddag uitrukken voor een bijzondere klus aan het Twentekanaal. Bij de kruising van de zijtak richting Almelo tussen Goor en Delden dreven twee dode reeën in […]
  • Hengeloër aangehouden na vondst dode man19 december 2014 Hengeloër aangehouden na vondst dode man De politie heeft gistermiddag een 42-jarige man uit Hengelo ge-arresteerd naar aanleiding van de vondst van een dode man in het gemaal bij het Twentekanaal net buiten Goor. Een […]
  • Boven Regge krijgt facelift in de Meene10 januari 2017 Boven Regge krijgt facelift in de Meene De Boven Regge in de Goorse Meene wordt in de komende maanden aangepakt. Het waterschap Vechtstromen wil in dit gebied een zo natuurlijk mogelijk riviertje ontwikkelen. Er worden […]