Gijminkschool moet nu alweer op zoek naar nieuwe directeur

De openbare Daltonschool ’t Gijmink moet enkele maanden na de aanstelling van Han Klarenbeek )foto) als nieuwe locatie-directeur, alweer op zoek naar een nieuwe leidinggevende. In een brief die naar de ouders van de leerlingen is gestuurd staat dat ‘verschillen van inzicht, visie en verwachtingen’ ten grondslag liggen aan het snelle vertrek van de 58-jarige Gorenaar die Irene Gruppen opvolgde als directeur aan het begin dit schooljaar. De directietaken worden op de Gijminkschool voorlopig waar genomen door Joanneke Huuskes. Klarenbeek die al 37 jaar actief in het onderwijs, gaat binnen het overkoepelende OPO Hof van Twente andere werkzaamheden verrichten.

Gerelateerde berichten

  • Leerlingen Gijmink de ruimte in…31 mei 2021 Leerlingen Gijmink de ruimte in… De indrukwekkende Spacebuzz was vandaag in Goor. Het vijftien meter lange raketvoertuig dat is voorzien van de nieuwste virtual reality en augmented reality-technologie├źn, stond vandaag […]
  • 31 oktober 2020 Jerusalema Challenge op ’t Gijmink… Een filmpje van dansende leerlingen van ODS 't Gijmink gaat in Goor en omgeving momenteel viraal op Facebook. In navolging van zorgpersoneel in diverse ziekenhuizen dansen de kinderen en […]
  • Toch tijd voor een 1 april-grap op de Gijminkschool1 april 2020 Toch tijd voor een 1 april-grap op de Gijminkschool Waar er normaliter druk wordt nagedacht om een ander op de eerste april een poets te bakken, is er in deze tijd van crisis niet veel te beleven op dat gebied. Toch hadden de juffen […]
  • Gevel Villa 70 stukje kleurrijker4 november 2019 Gevel Villa 70 stukje kleurrijker De grote kale muren van de Gijminkschool en wijkgebouw Villa 70 zijn opgepimpt met kleurrijke poppetjes en de letters Villa 70. Dit was al langer een wens van de buurt en de gebruikers. […]
  • Hele Gijminkschool zingt voor de buren…29 november 2018 Hele Gijminkschool zingt voor de buren… Een prachtig tafereel vanmiddag bij de Gijminkschool. Daar gingen alle leerlingen naar buiten om te zingen voor Dick en Hetty Scholte in 't Hof. Zij zijn vandaag op de kop af zestig jaar […]