Kledingbank tijdelijk naar Het Proathuus

De Kledingbank van Doors Wide Open verhuist tijdelijk naar Het Proathuus in de Grotestraat. Vanwege de verscherpte Corona-maatregelen mag daar voorlopig geen eten en drinken meer verstrekt worden waardoor is besloten om het onderkomen in te richten als winkel voor de kledingbank. Deze biedt tweedehands- en nieuwe kleding voor mensen met een kleine beurs. Ook kunnen er kleding, speelgoed en levensmiddelen ingebracht worden. Voor de innerlijke mens is er nog wel koffie en warme chocomel. Die moet wel buiten genuttigd worden. De kledingbank in Het Proathuus is vanaf komende donderdagochtend geopend.

Gerelateerde berichten

  • Doors Wide Open blijft op zoek naar vrijwilligers6 mei 2021 Doors Wide Open blijft op zoek naar vrijwilligers Stichting Doors Wide Open zoekt in verband met de groei vrijwilligers voor diverse onderdelen en werkzaamheden. Voor het Proathuus is zij op zoek naar enthousiaste en sociale mensen die […]
  • Gratis kleding minima Hof van Twente11 september 2020 Gratis kleding minima Hof van Twente Vanaf vandaag is weer een uitgifte van gratis kleding door stichting Doors Wide Open. De kledingbank van Seine Braakman organiseert drie keer per jaar een pop-up-store van deze kosteloze […]
  • Scootmobielrace en ringsteken in stadshart Goor9 september 2020 Scootmobielrace en ringsteken in stadshart Goor De stichting Doors Wide Open houdt komend weekeinde het open Goors kampioenschap Scootmobiel-race in het centrum van Goor. Een ieder die in het bezit is van een scootmobiel kan daaraan […]
  • Regge Hout biedt Doors Wide Open helpende hand29 november 2021 Regge Hout biedt Doors Wide Open helpende hand Het Goorse bedrijf Regge Hout B.V. gaat twee initiatieven van de stichting Doors Wide Open financieel ondersteunen. Het gaat in eerste instantie om de Sinterklaasactie waarbij gezinnen […]
  • Euroshoppen voor PAX Kinderhulp28 augustus 2021 Euroshoppen voor PAX Kinderhulp De lokale werkgroep van PAX Kinderhulp in de hele maand september tweedehands kleding verkopen om geld in te zamelen. Dat gebeurt bij de kledingmarkt op sportpark De Mossendam en onder de […]