College bezegelt aankoop TSB-terrein met onthulling bord

Het College van Burgemeester en Wethouders hebben vanmiddag een bord onthuld om de aankoop en de overdracht van het TSB-terrein door en naar de gemeente Hof van Twente te vieren. Vanwege het Coronavirus waren er maar een paar mensen bij de starthandeling aanwezig. Toch reageert wethouder Wim Meulenkamp trots en enthousiast op de Facebookpagina van de gemeente. “Dit is echt een mooie dag met een nieuwe toekomst voor het TSB-terrein, met volop mogelijkheden om te wonen, werken en ontspannen.” De gemeente Hof van Twente heeft het fabrieksterrein van de voormalige Stoomblekerij in Goor aangekocht voor een bedrag van 5,5 miljoen euro en wil het 14 hectare grote terrein in de komende decennia ontwikkelen.

Gerelateerde berichten

  • TSB-terrein krijgt nieuwe naam: Goor Op Stoom15 maart 2021 TSB-terrein krijgt nieuwe naam: Goor Op Stoom Goor Op Stoom is de nieuwe naam voor het voormalige terrein van de Twentse Stoomblekerij aan de D.J. Bunschotenstraat. Het terrein van in totaal 18 hectare wordt in de komende jaren […]
  • Gemeenteraad akkoord met aankoop Stoomblekerij16 september 2020 Gemeenteraad akkoord met aankoop Stoomblekerij De gemeenteraad van de gemeente Hof van Twente is gisteravond unaniem akkoord gegaan met de aankoop van het terrein waar vroeger de Twentsche Stoomblekerij was gevestigd (foto). De […]
  • Online prikbord voor ideeën Op Stoom22 juli 2021 Online prikbord voor ideeën Op Stoom Wie goede ideeën heeft voor het grootschalige project Op Stoom op het terrein van de voormalige Twentsche Stoomblekerij, kan deze vanaf nu ook kwijt op een online prikbord dat op de site […]
  • Het TSB-terrein toen…16 mei 2021 Het TSB-terrein toen… Er wordt veel over gezegd en geschreven. Het voormalige TSB-terrein wordt in de komende jaren ontwikkeld en moet een nieuw stukje Goor 'Op Stoom' worden met bedrijvigheid, recreatie en […]
  • Berno Strootman in actie voor Goor op Stoom13 mei 2021 Berno Strootman in actie voor Goor op Stoom Oud-Gorenaar en voormalig Rijksadviseur voor de fysieke leefomgeving Berno Strootman, gaat zich met zijn bureau Strootman Landschapsarchitecten met vestigingen in Amsterdam en Arnhem, […]