Meerderheid voor verhuizing paardenmarkt, één-derde anti

Door het Corona-virus gaat de traditierijke Paardenmarkt in Goor dit jaar niet door maar is de hoop gevestigd op volgend jaar. Dan is het de bedoeling om de Paardenmarkt te verplaatsen naar de Spoorstraat en de parkeerplaats achter De Ster. De uitslag van een poll op deze site wisjt uit dat het merendeel van Goor dat een goed plan vindt om zo de Paardenmarkt meer bij het centrum te betrekken: 48%. Opvallend is daarentegen ook dat maar liefst 35% van de respondenten, de Paardenmarkt liever niet terug ziet komen. Het overige deel had liever gezien dat de eeuwenoude Paardenmarkt werd doorgezet op het Schoolfeestplein. De volgende poll gaat over de Corona-maatregelen. Houdt Goor zich er strikt aan of zijn ze te streng ? U mag het zeggen !

Gerelateerde berichten

  • Goor verdeeld over vuurwerkverbod16 september 2020 Goor verdeeld over vuurwerkverbod Een groot deel van Goor is tegen een algeheel vuurwerkverbod en vindt dat deze traditie in stand moet worden gehouden. Dat blijkt uit een poll op deze site. Van de stemmers zegt 54% tegen […]
  • Paardenmarkt naar de Spoorstraat12 september 2020 Paardenmarkt naar de Spoorstraat De Goorse Paardenmarkt gaat verhuizen naar de Spoorstraat en dee parkeerplaats achter café De Ster. Dat is de uitkomst van diverse gesprekken tussen de gemeente Hof van Twente, Dieren […]
  • Veel kritiek op afschaffen paardenmarkt. Wat vindt u?21 november 2019 Veel kritiek op afschaffen paardenmarkt. Wat vindt u? Het afschaffen van de paardenhandel en het verplaatsen van het evenement naar september, wordt op diverse platforms hevig bekritiseerd. Met name het om zeep helpen van de eeuwenoude […]
  • ‘Houd de traditie in ere…’9 december 2016 ‘Houd de traditie in ere…’ Het is een stukje Goorse traditie dat al sinds 1362 op de kalender staat en als het aan de Gorenaar ligt ook moet blijven. Een rondgang op het Schoolfeestplein vandaag leert dat het […]
  • Wind en regen teistert paardenmarkt12 december 2014 Wind en regen teistert paardenmarkt De Goorse paardenmarkt editie 2014 was er een in de categorie guur, miezerig en koud. De wind en de regen teisterden de bezoekers op het Schoolfeestplein. Al voor dag en dauw werden de […]