Glazen Huis keert terug in Goor

Het Glazen Huis keert terug in Goor. De stichting Doors Wide Open wil een goede doelen-actie gaan organiseren in de laatste week voor de Kerst in Het Proathuus in het centrum van Goor. Tot voor een aantal jaren geleden werd het Glazen Huis met het succes in het stadshart neergezet door Hofstreek Omroep. Dit stopte door organisatorische problemen. Doors Wide Open wil het initiatief nu nieuw leven in blazen en geld in gaan zamelen voor de sectoren horeca, sport en cultuur in de Hof van Twente die zwaar getroffen zijn door de Corona-crisis.

Ank Bijleveld in het Glazen Huis in 2013

Zij kunnen via een speciaal Corona-fonds van na de actie aanvragen indienen voor financiële ondersteuning van activiteiten en evenementen om straks na de lock-down zo snel mogelijk weer op te kunnen starten. Doors Wide Open zoekt ook vrijwilligers om mee te helpen het Glazen huis mogelijk te maken zoals DJ’s, presentatoren, webmasters en lotenverkopers. Wie geïnteresserd is kan mailen met hofinactie@nullgmail.com.

.