Glazen Huis keert terug in Goor

Het Glazen Huis keert terug in Goor. De stichting Doors Wide Open wil een goede doelen-actie gaan organiseren in de laatste week voor de Kerst in Het Proathuus in het centrum van Goor. Tot voor een aantal jaren geleden werd het Glazen Huis met het succes in het stadshart neergezet door Hofstreek Omroep. Dit stopte door organisatorische problemen. Doors Wide Open wil het initiatief nu nieuw leven in blazen en geld in gaan zamelen voor de sectoren horeca, sport en cultuur in de Hof van Twente die zwaar getroffen zijn door de Corona-crisis.

Ank Bijleveld in het Glazen Huis in 2013

Zij kunnen via een speciaal Corona-fonds van na de actie aanvragen indienen voor financiële ondersteuning van activiteiten en evenementen om straks na de lock-down zo snel mogelijk weer op te kunnen starten. Doors Wide Open zoekt ook vrijwilligers om mee te helpen het Glazen huis mogelijk te maken zoals DJ’s, presentatoren, webmasters en lotenverkopers. Wie geïnteresserd is kan mailen met hofinactie@nullgmail.com.

.

Gerelateerde berichten

  • Glazen Huis-actie gaat ondanks nieuwe maatregelen wel door18 december 2020 Glazen Huis-actie gaat ondanks nieuwe maatregelen wel door De uitzendingen vanuit het Glazen Huis in 't Proathuus in Goor, gaan vanaf zaterdag gewoon door. Ondanks de instelling van een harde lockdown die deze week van kracht werd, denkt de […]
  • Extra uitzendingen Hof in Actie vanuit Glazen Huis29 december 2020 Extra uitzendingen Hof in Actie vanuit Glazen Huis Er zijn morgen en overmorgen extra uitzendingen vanuit het Glazen Huis in het Praothuus centrum van Goor. Dit om het bedrag voor horeca, cultuur en sport nog wat op te hogen. Er is tot nu […]
  • Glazen Huis-actie nu op 7000 euro26 december 2020 Glazen Huis-actie nu op 7000 euro Het Glazen Huis is gesloten maar de 'Hof in actie' voor de horeca, cultuur en sport in de gemeente Hof van Twente loopt nog door tot het einde van het jaar met de verkoop van loten. Tot […]
  • Glazen Huis-actie heeft al 5.000 euro opgebracht23 december 2020 Glazen Huis-actie heeft al 5.000 euro opgebracht Er is sinds de start van de uitzendingen afgelopen zaterdag vanuit het Glazen Huis in het Proathuus in Goor, zo'n 5.000 euro opgehaald. Er zijn nu ongeveer 1200 loten verkocht à €2,50 en […]
  • Uitzendingen Glazen Huis Hof in Actie begonnen19 december 2020 Uitzendingen Glazen Huis Hof in Actie begonnen Klokslag 12:00 uur is vandaag de live-uitzending vanuit het Glazen Huis in het Proathuus in het centrum van Goor begonnen. Tot Kerstavond kunnen er tegen betaling van €2,50, platen […]