La Belle Époque in Filmhuis Alleman

Filmhuis Alleman vertoont komende dinsdag, 27 oktober, de Franse komische dramafilm ‘La Belle Époque’. Deze film gaat over het uitgebluste huwelijk van een echtpaar dat mogelijk een nieuwe impuls krijgt wanneer de man bij, een tot in de puntjes georganiseerd rollenspel, zijn eerste ontmoeting met zijn vrouw nog eens over kan doen. De Nederlandse trailer is via deze LINK te bekijken en kaarten (maximaal 30 in de verkoop) zijn te verkrijgen via deze LINK en op maandag-ochtend tussen 9:00 uur en 12:00 uur aan de kassa in De Reggehof.

Gerelateerde berichten

  • La Vérité in Filmhuis Alleman7 december 2020 La Vérité in Filmhuis Alleman Filmhuis Alleman toont morgenavond, dinsdag 8 december 20:00 uur, de film La Vérité. Dat is een Japans-Franse dramafilm uit 2019 waarin het Franse filmicoon Fabienne door iedereen in haar […]
  • Filmhuis draait goed ondanks Corona-crisis19 oktober 2020 Filmhuis draait goed ondanks Corona-crisis Ondanks alle Corona-maatregelen heeft het Goorse Filmhuis Alleman niets te klagen. Het nieuwe filmseizoen kende een prima start met veel uitverkochte filmvertoningen. Dat komt met name […]
  • Fisherman’s Friends in Alleman13 december 2020 Fisherman’s Friends in Alleman De hitfilm Fisherman’s Friends is komende dinsdag, 15 december 20:00 uur, te zien in Filmhuis Alleman. De film vertelt het verhaal van een groep vissers uit Cornwall die met zijn […]
  • Theatervoorstellingen Reggehof komen in januari weer op gang19 november 2020 Theatervoorstellingen Reggehof komen in januari weer op gang De theaters mogen weer beperkt open maar dat wil niet zeggen dat er dit jaar nog veel te beleven is in De Reggehof. De geplande voorstellingen zijn verschoven naar 2021 in de hoop dan […]
  • ‘Sorry we missed you’ bij Alleman31 oktober 2020 ‘Sorry we missed you’ bij Alleman Op het witte doek van Filmhuis Alleman is komende dinsdag 3 november de film 'Sorry We Missed You' te zien. Dit is een rolprent van tweevoudig Gouden Palm winnaar Ken Loach. De film […]