Tien jaar GUS met speciaal whisky-diner

Het jubileum van de Goorse Whiskyclub GUS wordt dit jaar ondanks de corona-maatregelen toch gevierd. Het tien jarig bestaan wordt opgeluisterd met het jaarlijkse diner met een speciaal sausje. Op 21 november zal bij een besloten genootschap bij De Smidse een tien-gangen-diner worden opgediend. Het diner start om 18.30 uur. Inschrijven kan via deze link.

“Het whiskydiner zal uiteraard rekening houden met de op dat moment geldende corona-regels”, laat de organisatie weten. “Vooralsnog gaan we ervan uit dat er plaats is voor maximaal 30 personen. Het kan echter ook zijn dat het whiskydiner pas op het laatste moment wordt afgelast. Daarom zullen we je uiterlijk 13 november een herinnering sturen om je bijdrage te
betalen.” Kosten: € 60,- voor voordeelpashouders, € 70,- voor gasten.

Gerelateerde berichten

  • Speciale jubileum-whisky Goorse whiskyclub22 januari 2021 Speciale jubileum-whisky Goorse whiskyclub Er wordt een speciale jubileumwhisky gebotteld ter ere van het 10-jarig jubileum van de Goorse Usquebaugh Society. Dé whiskyclub van het Twentse Haagje brengt in samenwerking met Bar […]
  • Whiskey en kaas-proeverij bij De Smidse2 oktober 2019 Whiskey en kaas-proeverij bij De Smidse De Goorse Usquebaugh Society (whiskeyclub) organiseert op vrijdag 11 oktober een whiskey- en kaasavond bij Bar Bistro d'Olde Smidse. Er worden dan door kaaskenner Wim Welberg zes kazen […]
  • Twentse verhalen rond het kampvuur…26 mei 2018 Twentse verhalen rond het kampvuur… Ideale weersomstandigheden, mooie verhalen, een goed glas en een sfeervol kampvuur. Het zijn dé ingrediënten voor een heerlijke zomeravond. Gisteravond hield de Goorse Whiskyclub (Goorse […]
  • Goorse horeca morgen in actie voor snelle heropening14 januari 2022 Goorse horeca morgen in actie voor snelle heropening Vier Goorse horeca-ondernemingen gaan morgenmiddag actie voeren tegen de voortdurende sluiting van café's en restaurants vanwege corona. Het gaat hierbij om Bar Bistro D' Olde Smidse, en […]
  • Brandje bij de Smidse22 augustus 2021 Brandje bij de Smidse De brandweer moest vanmiddag uitrukken voor een brandmelding in de Grotestraat. Daar bleek een brandje te zijn ontstaan in de keuken van Bar Bistro d'Olde Smidse. Hoe die brand ontstaan […]