Coronaproof naar de griepprik…

Het beeld dat afgelopen zaterdag te zien was in en rondom het gemeentehuis, is het beeld dat eenieder ook zo snel mogelijk zou willen zien als er een werkbaar vaccin is tegen het Corona-virus. Velen die een uitnodiging ontvingen voor het ontvangen van de jaarlijkse griepprik togen naar het stadhuis waar in de hal alle ruimte werd gecreĆ«erd om op gepaste afstand te kunnen vaccineren. Volgens de Goorse huisartsen verliep de dag zoals gehoopt en ook de ‘patiĆ«nten’, allen met een mondkapje, spraken van een keurige en geordende organisatie. Op zaterdag 14 november is er weer een dag waarop de griepprik alsmede de prik tegen de Pneumokokken-bacterie wordt gegeven voor degenen die daarvooor een uitnodiging hebben ontvangen. Meer informatie via deze LINK.

Gerelateerde berichten