PvdA vraagt waar de Cultuurnota blijft

De lokale PvdA heeft aan het College van B&W vragen gesteld over de zogenoemde Cultuurnota die vorig jaar juli in een motie unaniem is aangenomen door de gemeenteraad. De sociaal-democraten willen weten waarom deze, anderhalf jaar na die beslissing, nog steeds niet is gepresenteerd. Volgens de PvdA is het van groot belang om de wensen en prioriteiten in de culturele sector snel in beeld te krijgen, zeker nu deze hard getroffen wordt in deze Corona-crisis. Daarnaast wil de partij weten of de directies van de culturele instellingen in het Hof van Twente, gevraagd zijn een bijdrage te leveren zoals destijds is afgesproken en wat de eventuele uitkomsten daar van zijn.

Ook De Reggehof wordt zwaar getroffen in de Corona-crisis

Gerelateerde berichten

  • PvdA: Zorgen over toekomst Reggehof en bioscoop3 augustus 2021 PvdA: Zorgen over toekomst Reggehof en bioscoop De lokale fractie van de Partij van de Arbeid zegt zich grote zorgen te maken over de toekomst van de Reggehof. Volgens de sociaal democraten heeft het theater zich 'getransformeerd van […]
  • PvdA wil bezuinigingen terugdraaien na extra bijdrage overheid9 juni 2021 PvdA wil bezuinigingen terugdraaien na extra bijdrage overheid De Partij van de Arbeid wil dat de gemeente Hof van Twente zo snel mogelijk een herberekening voor debegroting van dit jaar maakt. De gemeente krijgt bijna 6 miljoen extra van de […]
  • Wethouder wil in gesprek over cultuurnota30 januari 2021 Wethouder wil in gesprek over cultuurnota Wethouder Harry Scholten wil met vertegenwoordigers van verenigingen, stichtingen en instellingen uit Goor en de overige kernen in de Hof van Twente, in gesprek over de cultuurnota die in […]
  • Geen extra steun voor cultuursector12 juni 2020 Geen extra steun voor cultuursector De gemeente Hof van Twente is niet van plan om extra maatregelen te treffen om de cultuursector te steunen. Dit blijkt uit de antwoorden die zijn gegeven op vragen hierover van […]
  • PvdA vreest voor voortbestaan De Reggehof6 juni 2020 PvdA vreest voor voortbestaan De Reggehof De PvdA vreest dat instellingen gaan omvallen. De Partij van de Arbeid vindt het absurd dat de Raad geen overzicht krijgt van de situatie van instellingen in onze gemeente die van de […]