Corona-besmettingen lopen op in de Hof maar geen ziekenhuisopnames

Het aantal geregistreerde Corona-besmettingen in Goor en de overige kernen in de Hof van Twente is in de afgelopen week weer opgelopen. Waar er vorige week nog 170 besmettingen werden geregistreerd door het RIVM, zijn dat er in de afgelopen week 197 geweest. Er werden echter geen nieuwe ziekenhuisopnames of overlijdens gemeld. In vergelijking met omliggende plaatsen gaat het nog relatief goed in de Hof van Twente. Het aantal besmettingen per 100.000 inwoners zit in de Hof op 526,6. In omliggende gemeenten ligt dat cijfer een stuk hoger.

Gerelateerde berichten

  • Coronabesmettingen Hof stabiel laag in de laatste week16 augustus 2021 Coronabesmettingen Hof stabiel laag in de laatste week Het aantal coronabesmettingen daalde al sinds half juli en is ook in de afgelopen week niet geĆ«xplodeerd. Er werden in de afgelopen zeven dagen 31 besmettingen geregistreerd. Een […]
  • Aantal coronabesmettingen daalt weer in de Hof7 april 2021 Aantal coronabesmettingen daalt weer in de Hof Het aantal coronabesmettingen in de gemeente Hof van Twente is de laatste dagen aan het dalen. Waar afgelopen vrijdag en zaterdag nog 17 besmettingen per dag werden geregistreerd waren […]
  • Coronabesmettingen dalen ook in de Hof28 juli 2021 Coronabesmettingen dalen ook in de Hof In lijn met de landelijke trend daalt ook ook in de Goor en omgeving het aantal geregistreerde coronabesmettingen. In de afgelopen week werden er gemiddeld 6 mensen per dag positief […]
  • Hof blijft het relatief ‘goed’ doen maar complete lock- down dreigt4 november 2020 Hof blijft het relatief ‘goed’ doen maar complete lock- down dreigt De maatregelen van de overheid om het Corona-virus in te dammen zijn gisteren nog verder aangescherpt en voor de Gorenaren zou het in de komende dagen zomaar eens erger kunnen worden. Dit […]
  • Drie nieuwe Corona-besmettingen in de Hof16 september 2020 Drie nieuwe Corona-besmettingen in de Hof Het aantal Corona-besmettingen in Goor en omgeving is de laatste week iets opgelopen. In de Hof van Twente werden in de afgelopen twee weken, drie nieuwe besmettingen geregistreerd. […]