Corona-besmettingen lopen op in de Hof maar geen ziekenhuisopnames

Het aantal geregistreerde Corona-besmettingen in Goor en de overige kernen in de Hof van Twente is in de afgelopen week weer opgelopen. Waar er vorige week nog 170 besmettingen werden geregistreerd door het RIVM, zijn dat er in de afgelopen week 197 geweest. Er werden echter geen nieuwe ziekenhuisopnames of overlijdens gemeld. In vergelijking met omliggende plaatsen gaat het nog relatief goed in de Hof van Twente. Het aantal besmettingen per 100.000 inwoners zit in de Hof op 526,6. In omliggende gemeenten ligt dat cijfer een stuk hoger.

Gerelateerde berichten

  • Aantal coronabesmettingen daalt weer in de Hof7 april 2021 Aantal coronabesmettingen daalt weer in de Hof Het aantal coronabesmettingen in de gemeente Hof van Twente is de laatste dagen aan het dalen. Waar afgelopen vrijdag en zaterdag nog 17 besmettingen per dag werden geregistreerd waren […]
  • Hof blijft het relatief ‘goed’ doen maar complete lock- down dreigt4 november 2020 Hof blijft het relatief ‘goed’ doen maar complete lock- down dreigt De maatregelen van de overheid om het Corona-virus in te dammen zijn gisteren nog verder aangescherpt en voor de Gorenaren zou het in de komende dagen zomaar eens erger kunnen worden. Dit […]
  • Drie nieuwe Corona-besmettingen in de Hof16 september 2020 Drie nieuwe Corona-besmettingen in de Hof Het aantal Corona-besmettingen in Goor en omgeving is de laatste week iets opgelopen. In de Hof van Twente werden in de afgelopen twee weken, drie nieuwe besmettingen geregistreerd. […]
  • Geen nieuwe Coronabesmettingen in de Hof2 september 2020 Geen nieuwe Coronabesmettingen in de Hof Er is sinds 19 augustus niemand uit Goor en de overige kernen in de Hof van Twente positief getest op het Corona-virus. Dat blijkt uit cijfers van het RIVM. In de weken voor 19 augustus […]
  • 121 besmettingen in de afgelopen twee weken in de Hof3 maart 2021 121 besmettingen in de afgelopen twee weken in de Hof In de Hof van Twente zijn in de afgelopen twee weken 121 corona-besmettingen geregistreerd. Eén persoon overleed als gevolg van het virus in deze periode. Dat is nog altijd fors lager […]