Bloemen Stadslandbouw voor zorgmedewerkers en gulle gift van buren voor Herfstzon

Het zijn moeilijke tijden voor een eenieder maar zeker ook voor de medewerkers in de zorg die alle zeilen bij moeten zetten om binnen de beperkende maatregelen hun werk te kunnen doen. En dat verdiend, zo vinden de vrijwilligers van de Stadslandbouw Hof van Twente, de waardering in de vorm van een bloemetje. Uit de stadstuin zijn zes fraaie dahlia-boeketten samengesteld die bezorgd zijn bij de zes instellingen voor ouderen in Goor. Huize Herfstzon werd nog beter bedeeld. Het verpleegtehuis kreeg ook nog een royale financiële bijdrage van de buren. De familie Van Dunning woont naast Herfstzon en heeft net een baby gekregen en waardeert de gelukswensen van de bewoners en medewerkers van Herfstzon evenals het goede onderlinge contact. Met de bijdrage zullen meerdere zogenoemde XXL-spellen worden aangeschaft.

Gerelateerde berichten

  • PvdA Hof van Twente zaait klaprozen bij Stadslandbouw15 maart 2021 PvdA Hof van Twente zaait klaprozen bij Stadslandbouw Op weg met flyers voor de landelijke verkiezingen hebben vrijwilligers van de PvdA Hof van Twente een tussenstop gemaakt bij de Stadslandbouw in de Goorse Kerkstraat dit weekeinde. Oud […]
  • Goorse Stadslandbouw roept op: “Kom samen metselen”25 september 2020 Goorse Stadslandbouw roept op: “Kom samen metselen” De Goorse Stadslandbouw gaat morgen, tijdens Nationale Burendag, aan de slag met een renovatie van de entree. De overheidsinstelling nodigt iedereen uit om te helpen aan een groenere […]
  • Vrijwilligers stadslandbouw gezocht31 mei 2021 Vrijwilligers stadslandbouw gezocht Ben jij de gedreven vrijwilliger met groene vingers, of wil je meer weten over alles wat groeit en bloeit? Dan is Stadslandbouw Goor op zoek naar jou. Meer weten? Bel Ina 06-10486555 of […]
  • Plantjesbieb wordt komende zaterdag geopend17 mei 2021 Plantjesbieb wordt komende zaterdag geopend Komende zaterdag, 22 mei, wordt in de Reggetuin bij de Stadslandbouw de eerste zogenoemde 'plantjesbieb' van Goor geopend. Een plantjesbieb is een ‘groene’ bibliotheek, waar liefhebbers […]
  • Nationale Zaaidag met inzaaien buurtboomgaard en begraafplaats22 april 2021 Nationale Zaaidag met inzaaien buurtboomgaard en begraafplaats Het is vandaag Nationale Zaaidag en in dat kader heeft de Groene Loper Hof van Twente diverse activiteiten georganiseerd. In de Reggetuin bij de Stadslandbouw wordt een in aanleg zijnde […]