Kick It viert eerste verjaardag met open repetitie

Jeugdkoor Kick It bestaat deze week alweer één jaar. Om dit te vieren is er vrijdag een open repetitie. “We willen graag alle jeugd laten ervaren hoe gaaf het is om samen te zingen”, laat Merel Brunnekreef weten. Zij zorgt voor de bezielende leiding van het jeugdkoor en heet iedereen welkom bij de Heeckerenschool. De eerste groep, vanaf zes jaar, is welkom vanaf 16.00 uur. De tweede groep, vanaf twaalf jaar, kan vanaf 17.15 uur repteren. Meer informatie over de koren is te vinden op deze pagina.


Gerelateerde berichten

  • Jeugdkoor Kick It met mini-kerstconcert op YouTube23 december 2021 Jeugdkoor Kick It met mini-kerstconcert op YouTube Omdat alle geplande optredens van het Goorse jeugdkoor Kick It in december niet door kunnen gaan is besloten om video-opnames te maken van de laatste repetitie en deze op YouTube te […]
  • Kom zingen bij Kick It!28 september 2022 Kom zingen bij Kick It! "Het is Kicken bij Kick It!" Dat is de slogan van de twee jeugdkoren van Kick It. In het najaar bestaan deze koren drie jaar. Er zijn al verschillende optredens verzorgd waaronder […]
  • Ditis Goorus wijzigt naam en Kick It! weer van start26 augustus 2021 Ditis Goorus wijzigt naam en Kick It! weer van start Na een lange 'koorloze' coronaperiode zijn de meeste Goorse koren weer volop bezig. Zo ook smartlappenkoor Ditis Goorus dat na ruim 20 jaar de naam en het logo van het koor heeft […]
  • Jeugdkoren Kick It zien  levenslicht3 oktober 2019 Jeugdkoren Kick It zien levenslicht "Energiek, stoer, maar bovenal met veel plezier. Samen zingen is het mooiste wat er is." Met die enthousiaste woorden omschrijven de oprichters en dirigenten Bernadette en Merel […]
  • Nieuw Goors koor: LEF12 september 2017 Nieuw Goors koor: LEF Een fonkelnieuw koor zal vandaag in Goor het levenslicht zien met de eerste repetitie bij kinderboerderij Het Kukelnest. LEF is de naam van een nieuwe Vocal-group die nu al 15 leden telt. […]