Kick It viert eerste verjaardag met open repetitie

Jeugdkoor Kick It bestaat deze week alweer één jaar. Om dit te vieren is er vrijdag een open repetitie. “We willen graag alle jeugd laten ervaren hoe gaaf het is om samen te zingen”, laat Merel Brunnekreef weten. Zij zorgt voor de bezielende leiding van het jeugdkoor en heet iedereen welkom bij de Heeckerenschool. De eerste groep, vanaf zes jaar, is welkom vanaf 16.00 uur. De tweede groep, vanaf twaalf jaar, kan vanaf 17.15 uur repteren. Meer informatie over de koren is te vinden op deze pagina.


Gerelateerde berichten

  • Jeugdkoren Kick It zien  levenslicht3 oktober 2019 Jeugdkoren Kick It zien levenslicht "Energiek, stoer, maar bovenal met veel plezier. Samen zingen is het mooiste wat er is." Met die enthousiaste woorden omschrijven de oprichters en dirigenten Bernadette en Merel […]
  • Nieuw Goors koor: LEF12 september 2017 Nieuw Goors koor: LEF Een fonkelnieuw koor zal vandaag in Goor het levenslicht zien met de eerste repetitie bij kinderboerderij Het Kukelnest. LEF is de naam van een nieuwe Vocal-group die nu al 15 leden telt. […]
  • Jongerenkoor Eigenwijs houdt op te bestaan25 juli 2017 Jongerenkoor Eigenwijs houdt op te bestaan Jongerenkoor Eigen-Wijs stopt ermee. Het koor van de Petrus en Paulusparochie kan geen bestuursleden meer vinden en vond ook geen vervanging voor dirigente Merel Brunnekreef die ook op […]
  • Onze Stem weer actief3 juli 2021 Onze Stem weer actief De leden van Zang- en Oratoriumvereniging Onze Stem zij na een lange coronaperiode ook weer begonnen. Herberg de Pot was plaats van handeling voor de eerste repetitie onder leiding van […]
  • Kinderkoor De Hofkids zoekt  nieuwe leden5 mei 2021 Kinderkoor De Hofkids zoekt nieuwe leden Kinderkoor De Hofkids is dringend op zoek naar nieuwe leden. Het koor voor kinderen tussen de 7 en 12 jaar oud zoekt nieuw zangtalent omdat een aantal jonge zangers het koor is ontgroeid. […]