Gemeente en Salut helpen bij geldproblemen

Wie, bijvoorbeeld door de Corona-crisis, in geldproblemen dreigt te komen of bezorgd over de eigen baan en het inkomen kan hulp krijgen via de gemeente Hof van Twente en Salut. Al voor de Corona-periode had één op de vijf mensen geldproblemen en dat kunnen er in deze tijd meer worden. Welzijnsorganisatie Salut kan daarbij helpen evenals de regionale Stadsbank in Enschede. Wie geholpen moet worden, kan Salut bellen via 0547-260053. De gemeente heeft een mailadres waar de zorgen gedeeld kunnen worden. Bellen kan ook: 0547-858585. De Stadsbank is te bereiken via 088-766 3666 en via de mail. Meer informatie is te lezen via deze LINK.

Gerelateerde berichten

  • Impacter moet jongeren door Coronacrisis helpen30 november 2020 Impacter moet jongeren door Coronacrisis helpen Er komt een nieuw project voor jongeren tussen de 14 en 27 jaar om zich te ontwikkelen en tegelijkertijd iets voor de maatschappij te betekenen. Het zogenoemde Impacter project is voor […]
  • Voedselkast bij De Klokkenkamp5 april 2020 Voedselkast bij De Klokkenkamp Tegen één van de muren van de Klokkenkamp staat een kast waarin inwoners van Goor droge en houdbare levensmiddelen kunnen doneren voor mensen die de die zijn van de tijdelijke sluiting […]
  • Johan Gelen al 40 jaar ambtenaar13 september 2022 Johan Gelen al 40 jaar ambtenaar Hij is veel te zien in het Goorse. Bijvoorbeeld met de veegwagen, daags na de Schoolfeestoptocht. Al 40 jaar is Johan Gelen in dienst van de gemeente waar hij op 13 september 1982 in […]
  • Hoe om te gaan met dementie31 augustus 2022 Hoe om te gaan met dementie Dementie is een ingrijpende ziekte. Zowel voor de persoon met dementie als voor de naaste omgeving. Voor Salut aanleiding om in Hof van Twente in samenwerking met Stichting Informele Zorg […]
  • Wie stuur jij een kaartje vanaf je vakantieadres?17 augustus 2022 Wie stuur jij een kaartje vanaf je vakantieadres? Dat is de vraag die welzijnsorganisatie Salut ook via deze weg wil voorleggen. Niet iedereen heeft de mogelijkheid of zit in de situatie om op vakantie te gaan en voor achterblijvers […]