Sarah Jolanda bij de club van 50

Ze is klein van stuk maar ‘groots met het mondje’ staat op één van de vele spandoeken te lezen voor de woning van Jolanda Elbert op de Mulderskamp. De blonde Goorse van Needse komaf viert vandaag haar 50e verjaardag en dat, vanwege Corona, op bijzondere en bescheidener dan ze zelf had gewild. Toch gaat de verjaring niet onopgemerkt voorbij voor de vrouw achter de boomlange keukenprins Henri, medewerkster van vleesbedrijf Bolscher én voetbalster van de Hector-dames. Grote poppen, versieringen en doeken met snedige teksten voor het huis die gisteravond door familie en vrienden zijn geplaatst. Zij willen de kersverse Sarah ook via deze weg van harte feliciteren met deze mijlpaal.

Gerelateerde berichten

  • Marga de Vries ziet Sarah7 november 2020 Marga de Vries ziet Sarah Een woud aan spandoeken met vele teksten en een grote Sarah-pop ergens op de Whee in Goor sieren zich gisteren het straatbeeld voor de woning van Marga de Vries. Zij heeft ook de 50 […]
  • Monique ook bij de club van 506 november 2020 Monique ook bij de club van 50 Een groots spektakel werd gisteravond opgetuigd om er om middernacht nog even een 'Corona-proof' feestje van te maken in de Herman Heijermanstraat. En daar is alle reden voor want de […]
  • Netty ‘van de Westerhaar’ is 50 jaar.19 augustus 2019 Netty ‘van de Westerhaar’ is 50 jaar. Feest in de Rozenstraat vandaag. Netty Kimmels viert haar 50e verjaardag en dat mag natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. Daarom kwamen gisteravond de nodige vrienden en bekenden om […]
  • Monique Kappert 50 in de sneeuw21 februari 2019 Monique Kappert 50 in de sneeuw Feest in de Oostenrijkse sneeuw deze week voor een groot aantal Gorenaren maar in het bijzonder voor Monique Kappert. Zij ontmoette daar Sarah en dat mag natuurlijk niet onopgemerkt […]
  • Erica is Sarah !4 december 2019 Erica is Sarah ! Een hoop 'spektakel' om het huis bij Erica de Waard. Zij heeft Sarah gezien en uiteraard betekent dat de nodige uitingen omtrent dit heuglijke feit. Namens de buurt wordt ze ook via deze […]