Jumbo gaat laden lossen en op eigen terrein

Waar tot bij de hoogste rechters discussies worden gevoerd over de laad- en losplaats van vrachtwagens bij de nieuw te bouwen Lidl-vestiging aan de Kerkstraat, is dat probleem bij de nieuwe Jumbo allang getackled. Daar komt een laad- en losplaats naast de nieuwe vestiging op eigen terrein aan de kant van de Patrijzenstraat (foto). Aan die zijde wordt ook nu de supermarkt bevoorraad en moeten vrachtwagens nu nog indraaien vanaf de openbare weg. Dat is dus straks verleden tijd. Jumbo Leussink bouwt in Goor de meest duurzame supermarkt van Nederland op het terrein waar eerder de gemeentewerf van Goor zat.

Gerelateerde berichten

  • Nieuwe parkeerplaats Jumbo vanaf morgen toegankelijk1 juli 2021 Nieuwe parkeerplaats Jumbo vanaf morgen toegankelijk Het heeft even geduurd maar vanaf morgen is dan eindelijk zover. Na de feestelijke opening van de nieuwe grote Jumbo-supermarkt op 3 maart jongstleden, is vanaf morgen ook de grote […]
  • Gemeentewerf half april tegen de vlakte16 februari 2019 Gemeentewerf half april tegen de vlakte De gemeentewerf aan de Patrijzenstraat is als alles volgens plan verloopt half april definitief verleden tijd. Vanaf komende maandag begint een sloopbedrijf met de voorbereidende […]
  • Petra Valkema laatste klant ‘oude’ Jumbo27 februari 2021 Petra Valkema laatste klant ‘oude’ Jumbo Petra Valkema was gisteravond de allerlaatste klant in de 'oude' Jumbo-supermarkt die gisteravond om zes uur sloot en vanaf komende maandag zal worden afgebroken. De nieuwe, meest […]
  • 15.000 tegels in nieuwe Jumbo-supermarkt13 januari 2021 15.000 tegels in nieuwe Jumbo-supermarkt De opening van de nieuwe Jumbo-supermarkt aan de van Kollaan komt steeds dichterbij. Het grote gebouw is inmiddels een grote blikvanger geworden achter het huidige winkelpand en inmiddels […]
  • Lidl mag wel laden en lossen in de Kerkstraat30 oktober 2020 Lidl mag wel laden en lossen in de Kerkstraat Waar de Lidl bot ving in het streven om een laad- en losplaats bij de nieuw te bouwen vestiging in de Kerkstraat aan de Wheeme te realiseren, mag de Duitse supermarktketen dat wel aan de […]