Goorse schrijfster wil mantelzorgers ontzorgen

Ze geniet landelijke bekendheid door haar boek ‘Mantelzorger der liefde’ over haar ervaringen als verzorger van haar moeder met dementie. Ingrid Keestra hielp daarmee indirect veel andere mantelzorgers die ze nu op andere wijze de helpende hand wil toe steken. Op 10 november: de ‘Dag van de Mantelzorger’ wil ze de regio in, om op pad te gaan met mensen met dementie bijvoorbeeld voor een wandeling. Dit voor het plezier van de patiĆ«nt maar zeker ook om de mantelzorger om die voor even te ontlasten. Keestra zoekt in dit kader mensen met dementie die nog thuis wonen. Belangstellenden kunnen reageren via haar post op Facebook. Deze week is overigens ook de collecte van Alzheimer Nederland.

Gerelateerde berichten

  • Keestra op TV bij Omroep Max15 november 2021 Keestra op TV bij Omroep Max De Goorse schrijfster Ingrid Keestra is komende vrijdag, 19 november te zien in tv-programma Meldpunt bij Omroep MAX op NPO2 (19:20 uur). Een cameraploeg van de landelijke zender kwam […]
  • Keestra lanceert tweede boek over mantelzorg11 mei 2021 Keestra lanceert tweede boek over mantelzorg Schrijfster Ingrid Keestra lanceert vandaan haar tweede boek over mantelzorg voor iemand met dementie. De 52-jarige Goorse kreeg al landelijke bekendheid met haar eerste uitgave […]
  • Keestra te gast in De Hofbar op NPO27 april 2020 Keestra te gast in De Hofbar op NPO2 Ingrid Keestra is vanavond te gast in het tv-programma De Hofbar van omroep Powned. Daar zal ze vertellen heo het is om mantelzorger te zijn tijdens deze Corona-crisis. De Hofbar is een […]
  • Goorse brengt boek uit over Alzheimer en dementie6 september 2017 Goorse brengt boek uit over Alzheimer en dementie De Goorse Ingrid Keestra heeft een boek geschreven over Alzheimer en dementie dat volgende week dinsdag 19 september (twee dagen voor Wereld-Alzheimerdag) zal worden gepresenteerd in De […]
  • Ingrid Keestra in Dubbelportret24 maart 2022 Ingrid Keestra in Dubbelportret Ingrid Keestra is komende zondag 27 maart tussen 11.00 en 12.00 uur te gast bij het radioprogramma Dubbelportret op Hofstreek FM. De geboren Deventerse die zelf zegt door 'toeval' in Goor […]