Medewerkers dierenambulance luiden noodklok

De medewerkers van de Stichting Dierenambulance Hof van Twente zijn ten einde raad. De dierenambulance vertoont inmiddels zoveel mankementen dat het niet veilig is om er mee door te rijden. Repareren is vanwege de hoge kosten geen optie meer en dus moet er dringend een nieuwe(re) bus komen. Daarvoor zijn al de nodige acties opgestart en is al geld gespaard maar nog niet genoeg om nu een nieuwe ambulance aan te kunnen schaffen. De stichting hoopt met deze noodkreet mensen en/of bedrijven met een hart voor dieren, te bewegen om een financiƫle bijdrage te doen. Dat kan onder meer via deze LINK. Ook via Facebook gaat de noodkreet van de Stichting Dierenambulance Hof van Twente inmiddels rond. Mailen kan met info@nulldierenambulance-hofvantwente.nl.

Gerelateerde berichten

  • Poezen vermist in Goor20 februari 2022 Poezen vermist in Goor Twee poezen worden vermist in Goor. allereerst de grijze poes Yin die al ruim een week zoek is. Ze is voor het, laatst gezien in de Laarstraat en de van Kollaan in #Goor. Yin draagt een […]
  • Dierenambulance zoekt met spoed vrijwilligers7 maart 2021 Dierenambulance zoekt met spoed vrijwilligers De Stichting Dierenambulance Hof van Twente is met spoed op zoek naar nieuwe vrijwilligers die hen komen helpen om de dieren te verzorgen. "We zitten momenteel erg krap en voor deze […]
  • Nieuwe dierenambulance is er, nu het interieur nog…26 december 2020 Nieuwe dierenambulance is er, nu het interieur nog… De stichting Dierenambulance Hof van Twente is er in geslaagd om een nieuwe vervangende bus te vinden voor de afgereden ambulance die niet meer bruikbaar is. Bij Wensink Mercedes Benz is […]
  • Veel hulp voor Stichting Dierenambulance maar nog niet genoeg10 november 2020 Veel hulp voor Stichting Dierenambulance maar nog niet genoeg De oproep op deze site van de Stichting Dierenambulance Hof van Twente heeft zijn uitwerking niet gemist. Er zijn sindsdien veel donaties binnen gekomen om een nieuwe Dierenambulance te […]
  • Donatiecampagne voor dierenambulance9 januari 2020 Donatiecampagne voor dierenambulance De Stichting Dierenambulance Hof van Twente is een campagne gestart om geld in te zamelen om de verouderde ambulance op te kunnen knappen. Volgens de initiatiefnemers wordt het steeds […]