Dare! geeft gratis loopbaanadvies (Adv)

Ina Mennegat van Dare!, een bureau voor coaching en leiderschap, is door het ministerie van SoZaWe geselecteerd als één van de gekwalificeerde loopbaanadviseurs voor de regeling ‘NL leert door’. Hiermee wil het ministerie werkenden, werkzoekenden, flexwerkers en zzp’ers ontwikkeladvies en/of (online-) scholing bieden met behoud van werk als doel. NL leert door is er voor iedereen vanaf 18 jaar tot en met de pensioengerechtigde leeftijd. Ook werkgevers kunnen dit ontwikkeltraject aanvragen om de ontwikkeling van hun werknemers én zichzelf te bevorderen.

Deelnemers krijgen bij Dare! (durf) vier uur loopbaancoaching en een arbeidsmarktscan. Daarnaast gaan ze aan de slag met een digitaal werkboek en verschillende oefeningen. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Het ministerie betaalt de factuur. Ina Mennegat: “Met dit ontwikkeladvies kunnen mensen keuzes maken over de toekomst in hun werk. Dat kan onder meer gaan over competenties en omgaan met veranderingen. Zo vergroten werknemers hun kansen op de arbeidsmarkt, geven werkgevers hun medewerkers een positieve impuls en kunnen zelfstandigen uitzien naar passende opdrachten.”

Dare! is een bureau voor coaching en leiderschap in de breedste zin van het woord. Ina Mennegat begeleidt zowel medewerkers, teams als werkgevers komt Ze uit een ondernemersfamilie, volgde verschillende management- en coachopleidingen en werkte in uiteenlopende organisaties in leidinggevende functies.

Meer informatie via deze LINK.