Bibliotheek dicht tot en met 18 november

De Goorse bibliotheek is vanaf morgen twee weken gesloten. Dit in verband met de aangescherpte Corona-maatregelen en de nieuwe adviezen van het RIVM. Wie nog boeken of ander geleend materiaal thuis heeft dat in deze periode zou moeten kan deze thuis houden tot na de opening. Er zullen daarvoor geen boetes worden opgelegd. Alle activiteiten in de bibliotheek zijn tot het einde van het jaar zijn geannuleerd. De geplande online- activiteiten gaan wel door en zijn te bekijken via deze LINK. Daarnaast is het inloopspreekuur van de Digihulp telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09:00 uur tot 17:00 uur via telefoonnummer 0800-1508.

Gerelateerde berichten

  • Bieb weer open, leescafĂ© nog niet9 mei 2020 Bieb weer open, leescafĂ© nog niet Vanaf volgende week maandag (18 mei) is de bibliotheek Hof van Twente in Goor weer geopend terecht om boeken te lenen en terug te brengen met inachtneming van de geldende Coronaregels. […]
  • Bibliotheek gaat boeken bezorgen bij ouderen23 april 2020 Bibliotheek gaat boeken bezorgen bij ouderen De bibliotheek Hof van Twente gaat boeken bezorgen bij ouderen die daar behoefte aan hebben en nu niet in staat zijn om 'leesvoer' te lenen. De bieb in Goor is vanwege het Corona-virus […]
  • Workshops voor kinderen in de bibliotheek…9 oktober 2020 Workshops voor kinderen in de bibliotheek… In de bibliotheek in Goor worden de komende Herfstvakantie-week 4 workshops georganiseerd op het gebied van techniek en programmeren. Morgen (zaterdag) kunnen kinderen van 8 tot 12 jaar […]
  • Digisterker voor hulp bij communicatie met de overheid8 maart 2020 Digisterker voor hulp bij communicatie met de overheid Er komen vier cursus-ochtenden in de Goorse bibliotheek voor mensen die problemen hebben met de digitale communicatie met de overheid. Onder de noemer Digisterker zijn instructeurs […]
  • Albatros winnaar Leesvirus19 mei 2016 Albatros winnaar Leesvirus De kinderen van groep 5 en 6 van de Albatros hebben de leeswedstrijd 'Leesvirus' gewonnen. de Goorse kinderen haalden de meeste punten bij dit leesbevorderingsproject waarin kinderen van […]