Volle speelgoedbus voor minima en kerstgroeten op het scherm

Corona noopt ook Stichting Doors Wide Open tot een strategie├źn. Toch betekent dit dat er dit jaar wel Sinterklaas en Kerst wordt gevierd voor minima. Er kunnen via de stichting kosteloos twee cadeaus per kind worden veiliggesteld door de Goedheiligman en zijn hulptroepen. In de speelgoedbus die te zijner tijd zijn rondgang zal doen, zitten ruim 600 cadeautjes voor kinderen en volwassenen. De stichting gaat vlak voor kerstavond ook weer rond met de zogenoemde ‘LED-schermbus’ om via deze manier, op afstand, kerstboodschappen te kunnen overbrengen in Goor en omgeving.

Gerelateerde berichten

  • Lionsclub bezorgt arme gezinnen dagje uit9 juli 2021 Lionsclub bezorgt arme gezinnen dagje uit De gezinnen in Goor en omgeving die worden gesteund door de stichting Doors Wide Open krijgen een dag uit aangeboden door de Lionsclub Goor-Markelo-Diepenheim. Deze club heeft 35 […]
  • Aanvragen voor bijdrage Hof in Actie weer mogelijk3 juli 2021 Aanvragen voor bijdrage Hof in Actie weer mogelijk Er kan weer een bijdrage worden gevraagd uit het fonds dat is gevuld met de opbrengsten van Hof in Actie en het Glazen Huis-evenement van december jongstleden (foto). […]
  • Vaderdagtaarten voor minima20 juni 2021 Vaderdagtaarten voor minima Het is vandaag Vaderdag en dus wordt in veel gezinnen de papa des huizes in het zonnetje gezet. De stichting Doors Wider Open ging in de afgelopen dagen met gebak lang gezinnen die op het […]
  • Doors Wide Open blijft op zoek naar vrijwilligers6 mei 2021 Doors Wide Open blijft op zoek naar vrijwilligers Stichting Doors Wide Open zoekt in verband met de groei vrijwilligers voor diverse onderdelen en werkzaamheden. Voor het Proathuus is zij op zoek naar enthousiaste en sociale mensen die […]
  • Gratis kledingbank opent weer de deuren5 april 2021 Gratis kledingbank opent weer de deuren Tijdens Pasen krijgt ook de naastenliefde bij veel plaatsgenoten weer een extra stimulans. Om dit kracht bij te zetten gaat Stichting Doors Wide Open weer gratis kleding verstrekken voor […]