Monique ook bij de club van 50

Een groots spektakel werd gisteravond opgetuigd om er om middernacht nog even een ‘Corona-proof’ feestje van te maken in de Herman Heijermanstraat. En daar is alle reden voor want de Goorse Monique van den Burg is de halve eeuw gepasseerd. De kersverse Sarah is flink gefêteerd met de nodige versierselen en spandoeken. Daarop treffende teksten over haar rookverslaving, haar grote hoeveelheid schoenen, haar keurige kapsel én haar voorliefde voor Elvis Presley. De King kwam zelf ook nog om hoogstpersoonlijk vanaf grote hoogte de vijftiger toe te zingen. Familie en vrienden willen haar ook via deze weg van harte feliciteren !

Gerelateerde berichten

  • Goorse Elvis al 50 jaar alive16 juni 2017 Goorse Elvis al 50 jaar alive De bronzen stem van de King of Rock and Roll schalt door de Kloosterlaan. In de voortuin van Marcel Mengerink, vergezelt van een grote opblaaspop en diverse spandoeken die verwijzen naar […]
  • Monique Kappert 50 in de sneeuw21 februari 2019 Monique Kappert 50 in de sneeuw Feest in de Oostenrijkse sneeuw deze week voor een groot aantal Gorenaren maar in het bijzonder voor Monique Kappert. Zij ontmoette daar Sarah en dat mag natuurlijk niet onopgemerkt […]
  • Sarah Jolanda bij de club van 5031 oktober 2020 Sarah Jolanda bij de club van 50 Ze is klein van stuk maar 'groots met het mondje' staat op één van de vele spandoeken te lezen voor de woning van Jolanda Elbert op de Mulderskamp. De blonde Goorse van Needse komaf viert […]
  • Marian Spenkelink ziet Sarah13 juli 2019 Marian Spenkelink ziet Sarah Marian Spenkelink is bijna Sarah. De voormalig 'Deepse' wordt komende dinsdag 50 jaar en dat wordt vanavond groots gevierd met een feest bij Bergzicht. De goedlachse Marian, die immer […]
  • Erica is Sarah !4 december 2019 Erica is Sarah ! Een hoop 'spektakel' om het huis bij Erica de Waard. Zij heeft Sarah gezien en uiteraard betekent dat de nodige uitingen omtrent dit heuglijke feit. Namens de buurt wordt ze ook via deze […]