Zo mooi is de Goorse herfst… (3)

Ze blijven maar komen, de Goorse herfstfoto’s waar we vorige week om vroegen. Een groot aantal plaatsgenoten neemt de moeite om in de fraaie natuur in en om Goor de meest fraaie plaatjes te schieten en daarvan hebben we al twee series mogen tonen. Vandaag dus de derde editie en we gaan er nog wel even mee door zolang de voorraad strekt. Insturen kan dus nog steeds, onder meer via redactie@nullgoorsnieuws.nl.

Mirande de Wit-Slag
Nick Leusenkamp
René Lamain
Riet van den Burg
Sake Meijer
Yvet Walkot-Beemer
Arie Casper
Claudette Pie-Groteboer
Egbert op den Dries
Jan Meijer

Gerelateerde berichten

  • Zo mooi is de Goorse herfst… (10)17 november 2020 Zo mooi is de Goorse herfst… (10) Het is tijd voor de laatste serie Goorse herfstfoto's van de lezers van deze site. In de afgelopen week hebben alle inzenders op indrukwekkende wijze laten zien hoe prachtig de omgeving […]
  • Zo mooi is de Goorse herfst (6)13 november 2020 Zo mooi is de Goorse herfst (6) De voorraad fraaie herfstfoto's slinkt maar is nog zeker niet opgedroogd. We gaan nog even door met de mooie prenten die door alle lezers zijn gestuurd, vaak tijdens wandelingen of […]
  • Zo mooi is de Goorse herfst… (1)8 november 2020 Zo mooi is de Goorse herfst… (1) We riepen in de afgelopen week op om foto's in te sturen van fraaie plaatjes tijdens deze Goorse herfstdagen. Nou, dat hebben we geweten. Via allerlei kanalen kwamen en komen de meest […]
  • Zo mooi is de Goorse herfst…(9)16 november 2020 Zo mooi is de Goorse herfst…(9) De lading fraaie herfstprenten is nog steeds niet opgedroogd maar het einde van de reeks die wij publiceren is wel in zicht. Dit is de voorlaatste editie van tien prachtige afleveringen […]
  • Zo mooi is de Goorse herfst… (4)11 november 2020 Zo mooi is de Goorse herfst… (4) We zijn alweer toe aan de vierde serie met Goorse herfstfoto's, allemaal geschoten door de lezers van deze site en de één nog mooier dan de ander. De kiekjes zijn overal in en om het […]