Bijleveld nu ook minister ‘Sinterklaaszaken’

Ondanks de Corona-crisis begint het bij de jongste kinderen weer te kriebelen. Er is dan wel geen intocht maar Sinterklaas en zijn pieten zullen toch echt wel ergens aanmeren met het nodige snoepgoed en kadootjes. Bij RTV Oost is er vanaf morgen, 16 november, dagelijks een hoorspel te horen waarin de Goedheiligman de provincie door trekt en er diverse bekende personen langs zullen komen. Ook de Goorse minister Ank Bijleveld is te horen. Zij is in het verhaal de Minister van Sinterklaaszaken.

Ank Bijleveld, nu ook minister van Sinterklaaszaken

Daarnaast bekende Overijsselaars als Hendrik Jan B√∂kkers, Erik Hulzebosch, Tiktokker Lola Pani en cabrateti√©re Nathalie Baartman. De Goorse inbreng is ook groot. Bert Eeftink schreef de 15 afleveringen terwijl zijn compaan Paul Schabbink de muzikale inbreng verzorgt. Beiden tekenen ook voor een aantal stemmen tijdens het hoorspel dat de naam ‘De Sint zoekt residentie’ heeft mee gekregen. Het hoorspel is elke dag net voor 12:00 uur te horen in ‘Goedemorgen Overijssel’ en is ook als Podcast te beluisteren. De lokale omroep Hofstreek FM zendt het hoorspel ook uit. Elke werkdag vanaf 16:50 uur.

Gerelateerde berichten

  • Bijleveld treedt toch af17 september 2021 Bijleveld treedt toch af Ank Bijleveld treedt alsnog af als Minister van Defensie. De in Goor woonachtige bewindsvrouw kreeg gisteren van de Tweede Kamer een motie van afkeuring vanwege de fouten die zijn gemaakt […]
  • Bijleveld mag aanblijven ondanks motie van wantrouwen6 november 2019 Bijleveld mag aanblijven ondanks motie van wantrouwen Minister Ank Bijleveld van Defensie heeft een moeilijke dag in de Tweede Kamer achter de rug. Daarin bood ze excuses aan voor het eerder onjuist informeren door voormalig minister Hennis […]
  • Ank Bijleveld bevestigt ministerschap20 oktober 2017 Ank Bijleveld bevestigt ministerschap Het gonsde al dagen in Haagse kringen maar zelf wilde ze er aanvankelijk niets over zeggen. Tot vandaag. Ank Bijleveld-Schouten (55) wordt de nieuwe minister van defensie. De in Goor […]
  • Bijleveld te gast in Dubbelportret24 november 2021 Bijleveld te gast in Dubbelportret Ank Bijleveld is komende zondag te gast in het radioprogramma Dubbelportret van Hofstreek FM. Bijleveld was tot voor kort Minister van Defensie maar trad af nadat haar positie ter […]
  • Bijleveld blijft aan ondanks motie van afkeuring17 september 2021 Bijleveld blijft aan ondanks motie van afkeuring Waar haar collega van buitenlandse zaken, Sigrid Kaag, besloot om af te treden, maakt de Goorse minister van Defensie Ank Bijleveld een andere afweging. Zij blijft aan als demissionair […]