Mantelzorgers in het zonnetje gezet

Het is 10 november en dus de ‘Dag van de Mantelzorg’. Op deze dag zetten Salut en de gemeente Hof van Twente mantelzorgers in het zonnetje. Die uit waardering voor hun inzet, toewijding, aandacht en energie die ze in anderen steken. Vandaar een welverdiend bloemetje. Mantelzorgers zorgen langdurig voor iemand in hun directe omgeving die chronisch ziek, gehandicapt of dementie heeft. Wie mantelzorger is of wie mantelzorgers kent in Goor en omgeving kan zich laten registreren bij Salut, zodat ze op de hoogte gehouden wordt van nieuws, activiteiten- en cursusaanbod én de wijze van waardering. Dat kan via telefoonnummer 0547-260053, WahatApp: 06-2089 4999 of per mail naar info@nullsalut-welzijn.nl.

Gerelateerde berichten

  • Dag van de mantelzorg10 november 2019 Dag van de mantelzorg Het is vandaag 10 november en dat betekent voor deze zondag dat het de 'Dag van de Mantelzorg' is. Als dank voor hun inzet, toewijding, aandacht en energie heeft Salut samen met de […]
  • Esther in de bloemen gezet op ‘Dag van de mantelzorg’10 november 2021 Esther in de bloemen gezet op ‘Dag van de mantelzorg’ Ze is zichtbaar blij verrast met de bos bloemen die ze kreeg van Rita Schreijer van Salut. De Goorse Esther Oosterkamp werd vandaag in het zonnetje gezet in het kader van de 'Dag van de […]
  • Gratis cursus ‘Omgaan met dementie’ voor mantelzorgers14 augustus 2021 Gratis cursus ‘Omgaan met dementie’ voor mantelzorgers Salut aanleiding gaat in samenwerking met Stichting Informele Zorg Twente de gratis cursus ‘Omgaan met dementie’ aan bieden voor mantelzorgers. Tijdens deze reeks van bijeenkomsten wordt […]
  • Gratis cursus ‘Omgaan met dementie’26 februari 2018 Gratis cursus ‘Omgaan met dementie’ Salut biedt voor mantelzorgers uit Goor en omgeving een gratis cursus ‘Omgaan met dementie’ aan. Tijdens deze cursus wordt uitgebreid informatie gegeven over deze ziekte. De deelnemers […]
  • Presentje voor mantelzorgers Salut16 november 2021 Presentje voor mantelzorgers Salut Salut bestaat 5 jaar en wil tijdens deze verjaring de mantelzorgers in het zonnetje zetten. Bent u mantelzorger of kent u iemand die mantelzorger is in Hof van Twente? Dan nodigt Salut u […]