Rikkert CFO Inreda Diabetic

Eric Rikkert wordt de nieuwe financiële man bij het Goorse Inreda Diabetic van Robin Koops. De 61-jarige Gorenaar en oud-gemeenteraadslid, maakt nu nog deel uit van de Raad van Bestuur van het MST in Enschede. Rikkert is volgens CEO Koops aangesteld als CFO om aan de sterke groei te kunnen voldoen en het bedrijf ‘door te ontwikkelen’. Koops is de uitvinder van de kunstmatige alvleesklier die internationaal veel of oogst en binnen afzienbare tijd op de markt zal komen. Hij heeft zijn uitvinding, die het leven en welzijn van suikerpatiënten aanzienlijk gaat verbeteren, in de afgelopen jaren, geperfectioneerd met zijn bedrijf Inreda Diabetic. Rikkert begint op 1 januari aanstaande aan zijn nieuwe klus. “Ik vind het een enorme uitdaging om Inreda Diabetic verder te ontwikkelen en ik ben blij dat ik daaraan een bijdrage mag leveren.”

Vanaf deze maand komen de eerste honderd mensen met diabetes in aanmerking voor de kunstmatige alvleesklier, zo werd onlangs bekend. Deze mensen zijn onder behandeling bij vijf ziekenhuizen in Gelderland en Overijssel die deelnemen aan het project met zorgverzekeraar Menzis.

Gerelateerde berichten