Het geknal is weer begonnen…

jongensvuurwerk

Voor sommigen is het iets om al weken naar uit te kijken, anderen hebben er een bloedhekel aan. Maar we kunnen er niet omheen, want de jaarwisseling staat elk jaar in het teken van vuurwerk. Zo ook bij Koen (9 jaar) en Sam (9 jaar) en de achtjarige Lars (foto). Zij zijn al sinds vanmorgen vroeg op pad met een zak vol vuurpijlen en rotjes en natuurlijk de veilige vuurwerkbrillen. In vele straten staan de jongeren al in tenten met een biertje in hun handen naar het geknal te kijken. Ook de carbidbussen ontbreken niet. Het zal vandaag nog lang onrustig blijven in Goor…

Gerelateerde berichten

  • Explosie in veestal Goorseweg29 januari 2020 Explosie in veestal Goorseweg Bij een boerderijbedrijf aan de Goorseweg in Enter heeft aan het eind van de middag een explosie plaatsgevonden in een veestal. De oorzaak daarvan is nog onbekend. Voor zover bekend […]
  • Hector weer in de slotfase onderuit23 maart 2014 Hector weer in de slotfase onderuit Hector verloor vanmiddag weer een wedstrijd in de eindfase. Dit keerĀ dompelde vv Holten door een rake kopbal in de 90e minuut in rouw. De maker van de goal was Rob Tuitert, de broer van […]
  • Kater Sjors vermist in de Posthuisstraat (Update)13 oktober 2013 Kater Sjors vermist in de Posthuisstraat (Update) Sinds zondagavond 21:00 uur is kater Sjors niet meer thuis gekomen op zijn vertrouwde thuisbasis in de Posthuisstraat. Sjors is een 6 jarige gesteriliseerde kater met een zwart/witte […]
  • Met het rubber in de blubber…14 januari 2011 Met het rubber in de blubber… De weersomstandigheden maakten het de afgelopen weken niet makkelijk op de Goorse wegen. Was het voor de jaarwisseling nog de sneeuwval, die voor gladheid zorgde. Ook de vele regenval van […]
  • ZPC De Hof heeft nieuw goudhaantje9 januari 2011 ZPC De Hof heeft nieuw goudhaantje De Goorse- en Markelose zwemvereniging ZPC De Hof heeft afgelopen weekend tijdens de Overijsselse winterkampioenschappen weer een aantal kampioenen afgeleverd. De opvallendste prestatie […]