Oud papier: Zo hoort het dus niet…

Een opmerkelijke Facebookpost van Gerben Kappert vandaag die treffend het gedrag van sommige medeburgers weergeeft als het gaat om het dumpen van overtollig papier. Ondanks de duidelijke tekst op het bord voor de oud papier-locatie van diverse koren aan de van Kollaan, vond iemand het toch nodig om er een grote hoeveelheid dozen met oud papier te dumpen. “Je zou toch denken dat wanneer je oude kranten hebt, je ook een bordje kunt lezen‚Ķ” is er treffend bij geschreven want zo hoort het natuurlijk niet.

Gerelateerde berichten

  • Bedankje van de oud-papier-commissie4 december 2020 Bedankje van de oud-papier-commissie Een berichtje voor de inwoners van de co√∂rdinator van de inzamelaars van het oude papier. "Ook in dit corona-jaar hebben we weer kunnen rekenen op veel oud papier dat werd […]
  • Papierfile4 mei 2020 Papierfile In de file voor het oud papier. Het is niet onopgemerkt voorbijgegaan dat er aan de Van Kollaan de poorten weer zijn geopend van de containers. Rond de klok van 13.00 […]
  • Geen inname oud papier door hitte18 juli 2022 Geen inname oud papier door hitte Vanwege de verwachte hitte is morgen het oud-papier-depot aan de Van Kollaan gesloten. De vrijwilligers van de Goorse zangkoren nemen het zekere voor het onzekere en zullen op de […]
  • Aanpassingen routes oud papier-wagen KNA8 december 2020 Aanpassingen routes oud papier-wagen KNA De ophalers van het oyud papier van accordeonvereniging KNA hebben besloten om een deel van de route te gaan veranderen. Dit omdat ze op sommige plekken met de pers-/containerwagen […]
  • Inzameling van papier (dus geen plastic) alleen ’s middags3 augustus 2020 Inzameling van papier (dus geen plastic) alleen ’s middags Een klemmend verzoek van de vrijwilligers rondom de inzameling van het oud papier. Zo wordt gezien de corona-maatregelen verzocht om het papier zelf in de containers te leggen. Verder […]