Marianne Hutten te gast in Dubbelportret

Komende zondag, 22 november, is Marianne Hutten te gast in het programma Dubbelportret van Hofstreek FM. Marianne, die nu zes jaar in Goor woont, heeft van haar hobby haar werk gemaakt. Ze werkt als energiecoach voor de gemeente Hof van Twente en weet alles over duurzaamheid, dakisolatie en besparingen in eigen huis. Voor de schooljeugd in Hof van Twente bedacht zij ook het Warme Truien project, waarbij schoolkinderen een trui mochten ontwerpen. Dubbelportret wordt gepresenteerd door Riet van den Burg en Ciska Freriksen en is komende zondag van 11:00 uur tot 12:00 uur te beluisteren met een herhaling op maandagavond om 20:00 uur.

Marianne Hutten

Gerelateerde berichten

  • Ben van Bel in Radioportret19 januari 2021 Ben van Bel in Radioportret Ben van Bel is komende zondag te gast in het radioprogramma Dubbelportret van Hofstreek FM. De Hengeloër woont al jaren in Goor waar hij sinds 2002 zijn bedrijf ZiT Meubelstoffering runde […]
  • Ad van den Ende in Hofstreek Portret2 juni 2020 Ad van den Ende in Hofstreek Portret Het leven van Ad van den Ende staat komende zondag centraal in het radioprogrammas Portret op Hofstreek FM. wonende in Goor te gast in Portret van Hofstreek FM. Van den Ende, die werkzaam […]
  • Ludieke actie met Schoolfeestbekers in het kader van duurzaamheid2 juli 2019 Ludieke actie met Schoolfeestbekers in het kader van duurzaamheid Nog net voordat de Tente weer afgebroken gaat worden was het vanavond nog net tijd voor een ludieke actie in het kader van duurzaamheid en de oproep om vooral te recyclen. Met […]
  • Arjan Voortman in Radioportret5 augustus 2016 Arjan Voortman in Radioportret Arjan Voortman is komende zondag te gast in het radioprogramma Portret van Hofstreek FM. De geboren Markeloër woont inmiddels al 40 jaar in Goor. Voortman is vinoloog en sinds acht jaar […]
  • Ismaïl Gögen te gast in Portret18 oktober 2018 Ismaïl Gögen te gast in Portret Ismaïl Gögen is komende zondag, 21 oktober te gast in het programma Portret van Hofstreek FM. Gögen is sinds een paar maanden weer woonachtig in Goor. Daarvoor woonde hij 5 jaar in Rijssen […]