Troosteloze aanblik…

De Goorse haven, zondag 15 november 14:00 uur. Lege kades en ook op het door de wind golvende water niets anders te bekennen dan enkele vrachtschepen die wachten op bevoorrading. Hoe anders had dat moeten zijn een dag na de landelijke intocht van Sinterklaas. Corona verhindert dat honderden Goorse kinderen en ouders kunnen genieten van het spektakel met Waterpieten en de ontvangst van de Goedheiligman door de kinderburgemeester.

Ook geen tocht per koets richting De Reggehof vandaag en geen feest in de theaterzaal. Maar hij is er wel degelijk en zal ook in Goor weer de daken opgaan om de kado’s door de schoorstenen te gooien. Schoentjes zetten dus want dat mag altijd. En op zaterdag 28 november allemaal naar het Goorse centrum want dan is hij levende lijve aanwezig in het stadshart met zijn Pieten met ongetwijfeld wat lekkers voor de Goorse jeugd…