Nieuwe ‘Old skool’ sportschool in Goor

De bekende kickbokser en MMA-vechter Clayton Henriquez gaat trainingen verzorgen in een nieuwe ‘Old skool’ sportschool in de Goorse Bunschotenstraat. De professionele contactsporter won meerdere titels en gaat in de nieuwe gym terug naar de basis, zonder hightech-apparatuur. “Ik ben er achter gekomen dat je wanneer je jouw lichaam vertrouwd het je geest versterkt. Daarom ben ik terug naar de basis gegaan en open ik een old-skool gym, zodat ik mijn liefde voor sport met alle passie kan overdragen” aldus Henriquez.

De topsporter biedt trainingen op maat aanbiedt op het gebied van het vergroten van de conditie of verdedigingstechnieken. De nieuwe kleinschalige sportschool heet Victoria Gym en zit aan de Bunschotenstraat 2 tegenover het voormalige tankstation. De nieuwe gym is op maandag, donderdag en vrijdag geopend van 12:00 uur tot 20:00 uur.


Gerelateerde berichten