Display gestolen van Sparta-fiets bij de Lidl

In de categorie gestolen artikelen hebben we deze week aandacht voor een display van een electrische fiets van het merk Sparta. Deze is ontvreemd op zaterdag bij de Lidl-supermarkt op het Weversplein. Heeft u daar iets gezien, neem dan contact op met fienhumlintelo@nullgmail.com.

Gerelateerde berichten

  • Geld gepind na inbraak in de Spoorstraat16 januari 2018 Geld gepind na inbraak in de Spoorstraat Tijdens een inbraak in een woning in de Spoorstraat is in de nacht van donderdag op vrijdag een portemonnee en een autosleutel gestolen. Diezelfde nacht werd van de rekening van de pinpas […]
  • Fiets gestolen bij Puntdakschool24 februari 2016 Fiets gestolen bij Puntdakschool Joep Nijenhuis is zijn fiets kwijt. Afgelopen vrijdag liet hij zijn tweewieler bij de Puntdakschool staan en werd daar weggenomen. De fiets is te herkennen aan een dikke veer in het frame […]
  • Vliegende fiets landt op ’t Jannink…27 december 2017 Vliegende fiets landt op ’t Jannink… Een kolderiek berichtje met serieuze ondertoon op de Facebookpagina van de politie Hof van Twente. Daarop werd melding gemaakt van een 'vliegende fiets' die met een knal achter een huis op […]
  • Weer fiets gestolen bij station28 juli 2018 Weer fiets gestolen bij station Dieven hebben weer toegeslagen bij de fietsenstalling bij het treinstation in Goor.Daar werd afgelopen maandag een tweewieler weggenomen die daar de hele dag stond. De aangever zegt dat […]
  • Duitsers, Belgen en nationale topteams op GFC-toernooi7 september 2015 Duitsers, Belgen en nationale topteams op GFC-toernooi Latere toppers als Lorenzo Ebecilio, Adam Maher en Oguzhan Ă–zyakup speelden er al in alle anomiteit. Het jeugdtoernooi voor de C-pupillen van betaalde voetbalclubs staat dit jaar alweer […]