Tom Heijmer verrast op 31e verjaardag

Het is voor weinigen reden om er een groots feest van te maken maar de vrienden van Tom Heijmer zijn een uitzondering op die regel. Hij vierde zijn 31e verjaardag en dat was reden om voor de kameraden om een enorme pop voor zijn woning neer te zetten. Daarna werd de Goorse vrijgezel ook nog verrast met andere ‘kadootjes’ tijdens een bescheiden feestje in deze Coronatijd. Ook via deze weg willen de heren Tom van harte feliciteren met zijn verjaring ! Gefeliciteerd !

Gerelateerde berichten

  • Jelmer de Jong ziet Abraham13 april 2021 Jelmer de Jong ziet Abraham Het is feest, al zij het bescheiden, bij Jelmer de Jong. De Gorenaar viert zijn 50e verjaardag en dat kan niet zo uitbundig als hij en zijn kameraden wel zouden willen maar toch mag het […]
  • Bijleveld vraagt om stemmen op haar verjaardag17 maart 2021 Bijleveld vraagt om stemmen op haar verjaardag Ze is lijstduwer op kandidatenlijst van het CDA voor de Tweede Kamerverkiezingen van vandaag. Woensdag de 17e maart is ook de dag waarop Ank Bijleveld haar 59e verjaardag viert. In het […]
  • Gratis verjaardagspakketten voor kinderen minima19 januari 2021 Gratis verjaardagspakketten voor kinderen minima Speelgoedbank Seine, een onderdeel van de stichting Doors Wide Open, wil kinderen van ouders met een minimum inkomen, ondersteunen tijdens verjaardagen. Er zijn gratis pakketten […]
  • Kunstenares Lies is 65 jaar27 november 2020 Kunstenares Lies is 65 jaar Als Goor een onafhankelijke natie zou zijn dan zou zij zonder twijfel de schilderes des vaderlands genoemd kunnen worden want wie kent niet de prachtige werken van Lies de Vries die ook […]
  • Winnaar…6 maart 2018 Winnaar… Gisteren verjaarde ik. Weer een jaartje erbij en daarmee staat de teller op 39. Vroeger was je verjaardag een dag waar je weken naar uit keek, waar je nachten niet van kon slapen. Het was […]