Tom Heijmer verrast op 31e verjaardag

Het is voor weinigen reden om er een groots feest van te maken maar de vrienden van Tom Heijmer zijn een uitzondering op die regel. Hij vierde zijn 31e verjaardag en dat was reden om voor de kameraden om een enorme pop voor zijn woning neer te zetten. Daarna werd de Goorse vrijgezel ook nog verrast met andere ‘kadootjes’ tijdens een bescheiden feestje in deze Coronatijd. Ook via deze weg willen de heren Tom van harte feliciteren met zijn verjaring ! Gefeliciteerd !

Gerelateerde berichten

  • Tom ‘Beast’ Heijmer ziet halve Abraham17 november 2014 Tom ‘Beast’ Heijmer ziet halve Abraham Tom Heijmer viert vandaag zijn 25ste verjaardag. Dat wilden zijn vrienden niet onopgemerkt voorbij laten gaan. De levensgenieter uit Goor werd gisteravond verrast met twee grote spandoeken […]
  • Kunstenares Lies is 65 jaar27 november 2020 Kunstenares Lies is 65 jaar Als Goor een onafhankelijke natie zou zijn dan zou zij zonder twijfel de schilderes des vaderlands genoemd kunnen worden want wie kent niet de prachtige werken van Lies de Vries die ook […]
  • Maikel de Jong kwart eeuw oud24 september 2017 Maikel de Jong kwart eeuw oud Feest voor de jonge Goorse stukadoor Maikel de Jong die 25 jaar is geworden. Volgens zijn kameraden staat hij zelden zonder biertje op een foto en verlangt hij nu al naar zijn pensioen en […]
  • Winnaar…6 maart 2018 Winnaar… Gisteren verjaarde ik. Weer een jaartje erbij en daarmee staat de teller op 39. Vroeger was je verjaardag een dag waar je weken naar uit keek, waar je nachten niet van kon slapen. Het was […]
  • Patrick Slaghuis ziet Abraham31 mei 2020 Patrick Slaghuis ziet Abraham Hij had wellicht een vermoeden dat er iets te gebeuren stond maar smeerde hem toch op zijn 'oudejaarsavond'. Dat weerhield zijn vrienden er niet van om bij zijn woning een groot spandoek […]