Zo mooi is de Goorse herfst… (11)

Zoals beloofd op deze woensdagmiddag de ‘slagroom op de taart’ van onze herfstfoto-actie; een tiental prachtige prenten van Jeroen van Vliet die verzekert dat ze in of rond de grens van Goor zijn gemaakt. Een hele mooie serie als afsluiting van een fraaie actie waaraan velen van u een prachtige bijdrage leverden. Waarvoor grote dank. Nu maar hopen op winterse taferelen, in en om Goor, om dan te laten zien hoe mooi de Goorse winter is…

Gerelateerde berichten

  • Zo mooi is de Goorse herfst… (1)8 november 2020 Zo mooi is de Goorse herfst… (1) We riepen in de afgelopen week op om foto's in te sturen van fraaie plaatjes tijdens deze Goorse herfstdagen. Nou, dat hebben we geweten. Via allerlei kanalen kwamen en komen de meest […]
  • Zo mooi is de Goorse herfst… (10)17 november 2020 Zo mooi is de Goorse herfst… (10) Het is tijd voor de laatste serie Goorse herfstfoto's van de lezers van deze site. In de afgelopen week hebben alle inzenders op indrukwekkende wijze laten zien hoe prachtig de omgeving […]
  • Zo mooi is de Goorse herfst… (8)15 november 2020 Zo mooi is de Goorse herfst… (8) Daar gaan we weer met nummertje acht van de tiendelige serie herfstfoto's gemaakt door u allen in en om Goor. De prenten blijven komen en aan creativiteit en schoonheid wordt nog niets […]
  • Zo mooi is de Goorse herfst…(9)16 november 2020 Zo mooi is de Goorse herfst…(9) De lading fraaie herfstprenten is nog steeds niet opgedroogd maar het einde van de reeks die wij publiceren is wel in zicht. Dit is de voorlaatste editie van tien prachtige afleveringen […]
  • Zo mooi is de Goorse herfst… (4)11 november 2020 Zo mooi is de Goorse herfst… (4) We zijn alweer toe aan de vierde serie met Goorse herfstfoto's, allemaal geschoten door de lezers van deze site en de één nog mooier dan de ander. De kiekjes zijn overal in en om het […]