Talentenjacht tijdens Glazen Huis-actie

Tijdens de Glazenhuis in de week voor kerst, organiseert het organiserende Hof in actie- comité een talentenjacht voor kinderen uit Goor en de andere kernen in de Hof van Twente. Kinderen t/m 16 jaar kunnen een filmpje insturen waar ze hun talent op kunnen laten zien. Dit kan een lied zijn, een dansje of een goocheltruc of een andere talent. De ingezonden opnames (maximaal 3 minuten) worden tijdens de actie getoond op YouTube kanaal ‘Hof in actie’.

De filmpjes kunnen vanaf heden ingestuurd naar hofinactie@nullgmail.com. Een jury zal de optredens beoordelen terwijl op de laatste dag van het Glazen Huis ook het publiek kan stemmen. De 10 deelnemers komen in een finale op een podium als de Corona-maatregelen dat toelaten. Tijdens het Glazen Huis, van 19 tot en 24 december in het Proathuus in Goor, wordt geld ingezameld voor de cultuur, horeca- en sportsector in Hof, die nu zwaar te lijden onder de Corona-crisis. Het Glazen Huis wordt georganiseerd door de stichting Doors Wide Open en Hofmarketing. Meer informatie op de Facebookpagina van ‘Hof in actie’.

Gerelateerde berichten

  • Diverse artiesten en gasten in digitaal Glazen Huis4 december 2020 Diverse artiesten en gasten in digitaal Glazen Huis Het Glazenhuis vanuit het Proathuus wordt er één zonder toegang voor het publiek. De activiteiten en interactieve uitzendingen zijn, vanwege Corona, alleen online te volgen vanaf 19 […]
  • Doors Wide Open met LED-scherm door Goor7 april 2020 Doors Wide Open met LED-scherm door Goor De stichting Doors Wide Open gaat komende (goede) vrijdag 's middags met een bus door Goor waarop een groot LED-scherm staat. Daarop kunnen inwoners persoonlijke (Paas-)boodschappen laten […]
  • Glazen Huis keert terug in Goor23 oktober 2020 Glazen Huis keert terug in Goor Het Glazen Huis keert terug in Goor. De stichting Doors Wide Open wil een goede doelen-actie gaan organiseren in de laatste week voor de Kerst in Het Proathuus in het centrum van Goor. […]
  • Kinderactiviteiten en tienerkamp Hofjongeren en Doors Wide Open15 juli 2018 Kinderactiviteiten en tienerkamp Hofjongeren en Doors Wide Open De Goorse Hofjongeren organiseren op donderdag 26 juli een spelletjesmiddag voor kinderen. Op de eerste donderdag van de grote schoolvakantie is iedereen welkom vanaf 13:30 uur bij 't […]
  • Proathuus in iedere geval tot einde van het jaar open11 november 2019 Proathuus in iedere geval tot einde van het jaar open 't Proathuus in het centrum van Goor blijft in ieder geval nog open tot het einde van het jaar. De 'huiskamer' die is ingericht om mensen met elkaar in contact te brengen is van Doors […]