Talentenjacht tijdens Glazen Huis-actie

Tijdens de Glazenhuis in de week voor kerst, organiseert het organiserende Hof in actie- comité een talentenjacht voor kinderen uit Goor en de andere kernen in de Hof van Twente. Kinderen t/m 16 jaar kunnen een filmpje insturen waar ze hun talent op kunnen laten zien. Dit kan een lied zijn, een dansje of een goocheltruc of een andere talent. De ingezonden opnames (maximaal 3 minuten) worden tijdens de actie getoond op YouTube kanaal ‘Hof in actie’.

De filmpjes kunnen vanaf heden ingestuurd naar hofinactie@nullgmail.com. Een jury zal de optredens beoordelen terwijl op de laatste dag van het Glazen Huis ook het publiek kan stemmen. De 10 deelnemers komen in een finale op een podium als de Corona-maatregelen dat toelaten. Tijdens het Glazen Huis, van 19 tot en 24 december in het Proathuus in Goor, wordt geld ingezameld voor de cultuur, horeca- en sportsector in Hof, die nu zwaar te lijden onder de Corona-crisis. Het Glazen Huis wordt georganiseerd door de stichting Doors Wide Open en Hofmarketing. Meer informatie op de Facebookpagina van ‘Hof in actie’.

Gerelateerde berichten

  • Extra uitzendingen Hof in Actie vanuit Glazen Huis29 december 2020 Extra uitzendingen Hof in Actie vanuit Glazen Huis Er zijn morgen en overmorgen extra uitzendingen vanuit het Glazen Huis in het Praothuus centrum van Goor. Dit om het bedrag voor horeca, cultuur en sport nog wat op te hogen. Er is tot nu […]
  • Glazen Huis-actie gaat ondanks nieuwe maatregelen wel door18 december 2020 Glazen Huis-actie gaat ondanks nieuwe maatregelen wel door De uitzendingen vanuit het Glazen Huis in 't Proathuus in Goor, gaan vanaf zaterdag gewoon door. Ondanks de instelling van een harde lockdown die deze week van kracht werd, denkt de […]
  • Diverse artiesten en gasten in digitaal Glazen Huis4 december 2020 Diverse artiesten en gasten in digitaal Glazen Huis Het Glazenhuis vanuit het Proathuus wordt er één zonder toegang voor het publiek. De activiteiten en interactieve uitzendingen zijn, vanwege Corona, alleen online te volgen vanaf 19 […]
  • Aanvragen voor bijdrage Hof in Actie weer mogelijk3 juli 2021 Aanvragen voor bijdrage Hof in Actie weer mogelijk Er kan weer een bijdrage worden gevraagd uit het fonds dat is gevuld met de opbrengsten van Hof in Actie en het Glazen Huis-evenement van december jongstleden (foto). […]
  • Glazen Huis-actie nu op 7000 euro26 december 2020 Glazen Huis-actie nu op 7000 euro Het Glazen Huis is gesloten maar de 'Hof in actie' voor de horeca, cultuur en sport in de gemeente Hof van Twente loopt nog door tot het einde van het jaar met de verkoop van loten. Tot […]