Bibliotheek weer open zonder activiteiten

De Goorse Bibliotheek heeft vandaag de deuren weer geopend voor bezoekers. Met inachtneming van de nu geldende Corona-regels, kunnen er weer boeken geleend worden en is ook de Puzzeltheek weer toegankelijk. De activiteiten die deze- en volgende maand zouden worden gehouden in de Bieb zijn echter wel geannuleerd, behoudens enkele Sinterklaas-acties en online activiteiten. Voor de activiteiten en openingstijden kan eenieder terecht op de website van de Bibliotheek Hof van Twente.

Gerelateerde berichten

  • Groei Zenkeldamshoek ondanks crisis16 juli 2009 Groei Zenkeldamshoek ondanks crisis Het aantal bedrijven op het Goorse industrieterrein Zenkeldamshoek groeit harder dan verwacht. Ondanks de kredietcrisis is er in het afgelopen jaar 1,8 hectare grond verkocht aan […]
  • Proficiat4 juni 2012 Proficiat Gefeliciteerd en mooie dag gewenst. Han en Annette ten Kate
  • Robbie Stevens deze week 50 jaar1 maart 2014 Robbie Stevens deze week 50 jaar Deze week was het een waar poppenfeest in de voortuin van Robbie Stevens. In het verleden stond de vv Twenthe-speler vaak te juichen in het veld, nu temidden van de talrijke Abraham`s. […]
  • Hector-verdediger Menno de Leeuw vrijgesproken15 oktober 2015 Hector-verdediger Menno de Leeuw vrijgesproken Hector kan komende zondag weer beschikken over verdediger Menno de Leeuw. De sterkhouder in de ploeg van trainer Mark Dijkstra werd in het thuisduel tegen Rood Zwart met rood weggestuurd […]
  • Piraten, Stem van de Regge en een sprookje…13 april 2018 Piraten, Stem van de Regge en een sprookje… De evenementenkalender voor dit weekeinde meldt allereerst het Piratenweekeinde van de Goors zendamateurs van Los Banditos bij cafĂ© Buddy's. Zij draaien al sinds gisteravond en willen dat […]