Bibliotheek weer open zonder activiteiten

De Goorse Bibliotheek heeft vandaag de deuren weer geopend voor bezoekers. Met inachtneming van de nu geldende Corona-regels, kunnen er weer boeken geleend worden en is ook de Puzzeltheek weer toegankelijk. De activiteiten die deze- en volgende maand zouden worden gehouden in de Bieb zijn echter wel geannuleerd, behoudens enkele Sinterklaas-acties en online activiteiten. Voor de activiteiten en openingstijden kan eenieder terecht op de website van de Bibliotheek Hof van Twente.

Gerelateerde berichten

  • wissinkwinthvtbiljart8 mei 2012 Wissink wint HvT-biljarttoernooi Paul Wissink is de grote winnaar van het eerste Hof van Twente biljarttoernooi. In de Trekpleister won hij de finalewedstrijden met overmacht en won de ABS Drenthen-bokaal. In de […]
  • Werk Van der Camp nu in Kunstuitleen17 juni 2017 Werk Van der Camp nu in Kunstuitleen Het werk van de Goorse kunstenaar en fotografe Patricia van de Camp is opgenomen in de collectie van de Kunstuitleen in Goor. Na haar studie in Amsterdam begon ze in 2010 met professioneel […]
  • Ook wedstrijd GFC afgelast31 januari 2016 Ook wedstrijd GFC afgelast De bal rolt niet op de Goorse velden deze zondag. Nadat er gisteren al een streep werd gezet door de derby Hector - Twenthe, gaat ook de wedstrijd GFC - Enschedese Boys om 14.00 uur niet […]
  • Hollandse middag Doors Wide Open11 augustus 2020 Hollandse middag Doors Wide Open Doors Wide Open organsieert komende zondagmiddag 16 Augustus een zogenoemde 'Oer-Hollandse' middag in het Goorse centrum. Vanaf 14:00 uur tot 19:00 uur zijn er allerlei activiteiten op de […]
  • Update: Weer treinverkeer tussen Goor en Delden3 februari 2016 Update: Weer treinverkeer tussen Goor en Delden Forensen uit Goor zitten momenteel even in de knel. Tussen Goor en Delden rijden het komende uur namelijk geen treinen. Oorzaak is een seinstoring.┬áReizigers moeten rekening houden met […]