Theatervoorstellingen Reggehof komen in januari weer op gang

De theaters mogen weer beperkt open maar dat wil niet zeggen dat er dit jaar nog veel te beleven is in De Reggehof. De geplande voorstellingen zijn verschoven naar 2021 in de hoop dan meer mensen te kunnen toelaten dan de nu geldende 30 personen. Alleen Thijs Kemperink betreedt het podium in december met zijn Corona-show ‘Opschepp’n hef alleen zin aj honger hebt’. In het programma van het nieuwe jaar bijt Helligen Hendrik op vrijdag 29 januari het spits af, gevolgd door Thijs Kemperink op zondag 31 januari. Een week later komt Iris Hond naar Goor. Filmhuis Alleman gaat na twee weken sluiting komende dinsdag weer open en toont vanaf 20:00 uur de film ‘Dark Waters’ over een groot gifschandaal in de Verenigde Staten. Het filmprogramma van Alleman is via deze LINK te bekijken, het theaterprogramma van De Reggehof via deze LINK.

Gerelateerde berichten

  • Filmhuis draait goed ondanks Corona-crisis19 oktober 2020 Filmhuis draait goed ondanks Corona-crisis Ondanks alle Corona-maatregelen heeft het Goorse Filmhuis Alleman niets te klagen. Het nieuwe filmseizoen kende een prima start met veel uitverkochte filmvertoningen. Dat komt met name […]
  • Goedemondt, Kemperink en Helligen Hendrik in De Reggehof29 augustus 2020 Goedemondt, Kemperink en Helligen Hendrik in De Reggehof In het afgeslankte najaarsprogramma van De Reggehof zijn voorlopig acht voorstellingen opgenomen waarvan de kaartverkoop komende dinsdag 1 september begint. Voor de voorstelling van […]
  • Brits drama X+Y bij Alleman8 mei 2016 Brits drama X+Y bij Alleman Filmhuis Alleman vertoont komende dinsdag het Britse drama X+Y. Deze film gaat over een eerste liefde en de bijzondere relatie tussen een wiskundegenie en zijn leraar. De licht autistische […]
  • Suite Française in filmhuis Alleman8 november 2015 Suite Française in filmhuis Alleman De romantische dramafilm 'Suite Française' uit 2014 wordt komende dinsdag vertoon in Filmhuis Alleman. De film speelt zich af in het Frankrijk van 1940. Lucile Angellier wacht op nieuws […]
  • Birdman in Filmhuis Alleman2 november 2015 Birdman in Filmhuis Alleman In het Goorse Filmhuis Alleman is morgen de film Birdman te zien. Een aan lager wal geraakte acteur, Michael Keaton, die ooit de iconische superheld Batman speelde, probeert zijn carrière […]