Theatervoorstellingen Reggehof komen in januari weer op gang

De theaters mogen weer beperkt open maar dat wil niet zeggen dat er dit jaar nog veel te beleven is in De Reggehof. De geplande voorstellingen zijn verschoven naar 2021 in de hoop dan meer mensen te kunnen toelaten dan de nu geldende 30 personen. Alleen Thijs Kemperink betreedt het podium in december met zijn Corona-show ‘Opschepp’n hef alleen zin aj honger hebt’. In het programma van het nieuwe jaar bijt Helligen Hendrik op vrijdag 29 januari het spits af, gevolgd door Thijs Kemperink op zondag 31 januari. Een week later komt Iris Hond naar Goor. Filmhuis Alleman gaat na twee weken sluiting komende dinsdag weer open en toont vanaf 20:00 uur de film ‘Dark Waters’ over een groot gifschandaal in de Verenigde Staten. Het filmprogramma van Alleman is via deze LINK te bekijken, het theaterprogramma van De Reggehof via deze LINK.