Theatervoorstellingen Reggehof komen in januari weer op gang

De theaters mogen weer beperkt open maar dat wil niet zeggen dat er dit jaar nog veel te beleven is in De Reggehof. De geplande voorstellingen zijn verschoven naar 2021 in de hoop dan meer mensen te kunnen toelaten dan de nu geldende 30 personen. Alleen Thijs Kemperink betreedt het podium in december met zijn Corona-show ‘Opschepp’n hef alleen zin aj honger hebt’. In het programma van het nieuwe jaar bijt Helligen Hendrik op vrijdag 29 januari het spits af, gevolgd door Thijs Kemperink op zondag 31 januari. Een week later komt Iris Hond naar Goor. Filmhuis Alleman gaat na twee weken sluiting komende dinsdag weer open en toont vanaf 20:00 uur de film ‘Dark Waters’ over een groot gifschandaal in de Verenigde Staten. Het filmprogramma van Alleman is via deze LINK te bekijken, het theaterprogramma van De Reggehof via deze LINK.

Gerelateerde berichten

  • Filmhuis draait goed ondanks Corona-crisis19 oktober 2020 Filmhuis draait goed ondanks Corona-crisis Ondanks alle Corona-maatregelen heeft het Goorse Filmhuis Alleman niets te klagen. Het nieuwe filmseizoen kende een prima start met veel uitverkochte filmvertoningen. Dat komt met name […]
  • La Vérité in Filmhuis Alleman7 december 2020 La Vérité in Filmhuis Alleman Filmhuis Alleman toont morgenavond, dinsdag 8 december 20:00 uur, de film La Vérité. Dat is een Japans-Franse dramafilm uit 2019 waarin het Franse filmicoon Fabienne door iedereen in haar […]
  • Sinterklaasfilm in filmhuis23 november 2020 Sinterklaasfilm in filmhuis In Filmhuis Alleman bij De Reggehof wordt komende woensdagmiddag (14:30 uur) de Sinterklaasfilm 'Sinterklaas en de vlucht door de lucht' getoond. De film gaat over Floor, het enige kind […]
  • La Belle Époque in Filmhuis Alleman23 oktober 2020 La Belle Époque in Filmhuis Alleman Filmhuis Alleman vertoont komende dinsdag, 27 oktober, de Franse komische dramafilm 'La Belle Époque'. Deze film gaat over het uitgebluste huwelijk van een echtpaar dat mogelijk een […]
  • Goedemondt, Kemperink en Helligen Hendrik in De Reggehof29 augustus 2020 Goedemondt, Kemperink en Helligen Hendrik in De Reggehof In het afgeslankte najaarsprogramma van De Reggehof zijn voorlopig acht voorstellingen opgenomen waarvan de kaartverkoop komende dinsdag 1 september begint. Voor de voorstelling van […]