Sabine Harkink op de fiets naar huis

Sabine Harkink stond gisteren tijdens de traditionele oudejaarsmiddag van vv Twenthe in de schijnwerpers. De speelster van het damesteam ging er met de hoofdprijs, een mountainbike van Tweewielerreus vandoor. Het Rad van De Lat was populair. Meer dan 100 mensen zaten in de kantine van de Tricolores. Maria Heinhuis, die ook tien vleespakketen won, greep de tweede prijs (een waardecheque van Thuisin). Riet Vrugteman werd derde en won een prijs van Expert. Ook bij GFC en Hector (waar de kantine ook vol zat) werd er aan het grote rad gedraaid. Bij GFC was het gisteren wat minder druk, maar vandaag was het clubgebouw het decor voor de traditionele nieuwjaarsreceptie. Daar stonden vanochtend de eerste feestgangers alweer aan het bier. Paulie Faber werd uitgeroepen tot GFC’er van het jaar.

sabine

Gerelateerde berichten

  • Nauta kanshebber titel beste bestuurder van Twente24 december 2016 Nauta kanshebber titel beste bestuurder van Twente Ellen Nauta is een van de elf kanshebbers op de titel Beste bestuurder van Twente van het afgelopen jaar. De burgemeester van de gemeente Hof van Twente is opgenomen in een lijst […]
  • kukelnesthok1 mei 2012 Vandalen teisteren kinderboerderij Vandalen hebben in het afgelopen weekeinde huisgehouden bij kinderboerderij 't Kukelnest. Er zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag camouflage- netten van een container getrokken en […]
  • 40 jaar in dienst van Brandenbarg28 januari 2021 40 jaar in dienst van Brandenbarg Feest bij de Albert Heijn. Daar beleefde Mariëtte Kranenberg een bijzondere mijlpaal. Het vertrouwde gezicht is namelijk veertig jaar in dienst bij de supermarkt van de familie […]
  • Een extra grijze bak met een oranje deksel…23 september 2015 Een extra grijze bak met een oranje deksel… De inwoners van krijgen binnen enkele weken een extra afvalbak bestemd voor verpakkingsmateriaal zoals plastic en karton. Twente Milieu laat weten dat het geen oranje bal wordt maar een […]
  • Vrouw ramt auto’s en huis7 november 2009 Vrouw ramt auto’s en huis Een bejaarde vrouw uit Markelo is vanmiddag op de Markeloseweg onwel geworden en van de weg geraakt. Ze raakte een geparkeerde motor, twee auto's en kwam tot stilstand tegen een woning. […]