Herstart Alleman met Dark Waters

Filmhuis Alleman opent op dinsdag 24 november weer de deuren, na twee weken verplichte sluiting. Op het programma staat de film “Dark Waters”. Een pakkend, waargebeurd drama over een immens gifschandaal in de Verenigde Staten. Het aantal zitplaatsen is beperkt tot dertig. De aanvang is om 19.30 uur. Kosten bedragen zes euro. Kaartjes zijn, bij voorkeur, online te bestellen via filmhuisalleman.nl. Mocht dat niet lukken, dan kunt u op maandag, woensdag en vrijdagochtend tussen 9.00 en 12.00 uur een kaartje kopen in de Reggehof.

Gerelateerde berichten

  • Pauze op het witte doek3 maart 2021 Pauze op het witte doek Op het witte doek van Filmhuis Alleman wordt al wekenlang geen film vertoond. "Maar we zijn jullie zeker niet vergeten", laat de stichting weten aan deze site. Om dat te benadrukken wil […]
  • Sinterklaasfilm in filmhuis23 november 2020 Sinterklaasfilm in filmhuis In Filmhuis Alleman bij De Reggehof wordt komende woensdagmiddag (14:30 uur) de Sinterklaasfilm 'Sinterklaas en de vlucht door de lucht' getoond. De film gaat over Floor, het enige kind […]
  • Theatervoorstellingen Reggehof komen in januari weer op gang19 november 2020 Theatervoorstellingen Reggehof komen in januari weer op gang De theaters mogen weer beperkt open maar dat wil niet zeggen dat er dit jaar nog veel te beleven is in De Reggehof. De geplande voorstellingen zijn verschoven naar 2021 in de hoop dan […]
  • Filmhuis draait goed ondanks Corona-crisis19 oktober 2020 Filmhuis draait goed ondanks Corona-crisis Ondanks alle Corona-maatregelen heeft het Goorse Filmhuis Alleman niets te klagen. Het nieuwe filmseizoen kende een prima start met veel uitverkochte filmvertoningen. Dat komt met name […]
  • De Beentjes van Sint Hildegard zes keer in Filmhuis Alleman5 juni 2020 De Beentjes van Sint Hildegard zes keer in Filmhuis Alleman De succesvolle Twentse film 'De beentjes van Sint Hildegard' is in september nog zes keer te zien in het Goorse Filmhuis Alleman. De film van regisseur Johan Nijenhuis met hoofdrollen […]