Herstart Alleman met Dark Waters

Filmhuis Alleman opent op dinsdag 24 november weer de deuren, na twee weken verplichte sluiting. Op het programma staat de film “Dark Waters”. Een pakkend, waargebeurd drama over een immens gifschandaal in de Verenigde Staten. Het aantal zitplaatsen is beperkt tot dertig. De aanvang is om 19.30 uur. Kosten bedragen zes euro. Kaartjes zijn, bij voorkeur, online te bestellen via filmhuisalleman.nl. Mocht dat niet lukken, dan kunt u op maandag, woensdag en vrijdagochtend tussen 9.00 en 12.00 uur een kaartje kopen in de Reggehof.

Gerelateerde berichten

  • Theatervoorstellingen Reggehof komen in januari weer op gang19 november 2020 Theatervoorstellingen Reggehof komen in januari weer op gang De theaters mogen weer beperkt open maar dat wil niet zeggen dat er dit jaar nog veel te beleven is in De Reggehof. De geplande voorstellingen zijn verschoven naar 2021 in de hoop dan […]
  • Alleman draait drama L’avenir6 april 2017 Alleman draait drama L’avenir Filmhuis Alleman draait dinsdag in De Reggehof de film L’avenir. Na Paul Verhoevens Elle’ is het wederom de beurt om Isabelle Huppert te zien. Dit drama uit 2016 van Mia Hansen-Løve begint […]
  • Brits drama X+Y bij Alleman8 mei 2016 Brits drama X+Y bij Alleman Filmhuis Alleman vertoont komende dinsdag het Britse drama X+Y. Deze film gaat over een eerste liefde en de bijzondere relatie tussen een wiskundegenie en zijn leraar. De licht autistische […]
  • Dubbel programma Alleman19 november 2017 Dubbel programma Alleman Op dinsdag 28 november draait Filmhuis Alleman in De Reggehof de film “Jacky”. Dit biografisc drama uit 2016 komt van Pablo Larraín. Aanvang: 20.00 uur. Toegang: € 6,00. Een dag later is […]
  • The Bookshop in Alleman7 februari 2019 The Bookshop in Alleman Op dinsdag 12 februari 2019 draait filmhuis Alleman de film The Bookshop. Dit romantische drama van verleden jaar van Isabel Coixet vertelt het verhaal van een weduwe die een boekenzaak […]