Corona maakt creatief…

Een expositie in een eetcafé, take away-koffie, bezorg- en afhaalmenu’s óf een heuse wintermarkt in een café-restaurant. De horeca-ondernemers in Goor gaan nu al driekwart jaar gebukt onder de Corona-crisis en wachten met smart totdat er weer ‘normaal’ gedaan kan worden. Dat er gewoon weer een vorkje geprikt kan worden in het restaurant of een biertje kan worden gedronken in één van de café’s, zonder beperkingen van groepsgrootte en afstandsregels. Er gloort licht aan het einde van de tunnel maar de weg daarnaar toe is nog een lange. Tot die tijd dus creatief ondernemen en bezig zijn met werkzaamheden waarover je een jaar geleden nooit gedacht zou hebben. De Bebsel is in het Twentse haagje een exponent op dat gebied met na de introductie van de Biergarten, nu een heuse Wintermarkt met allerlei snuisterijen op het gebied van eten, drinken én decoratie, een markt die op vrijdag, zaterdag en zondag te bezoeken is van het begin van de middag tot in het begin van de avond…

Gerelateerde berichten

  • De Bebsel neemt De Gebrande Waateren over26 juli 2018 De Bebsel neemt De Gebrande Waateren over De uitbaters van De Bebsel, het zalencentrum- en cateringbedrijf aan de Hengevelderstraat in Goor, hebben café- en zalencentrum De Gebrande Waateren in Hengevelde overgenomen. Daartoe zijn […]
  • Rondje van de Koning bij De Bebsel op Koningsdag7 april 2018 Rondje van de Koning bij De Bebsel op Koningsdag Ze hopen er een nieuw evenement van te maken na de Koningsdag-activiteiten in het centrum. Jeroen en Ellen Bebseler organiseren op 27 april een muzikale gezellige middag onder de titel […]
  • Opluchting door afhaalbeleid18 maart 2020 Opluchting door afhaalbeleid Er was wat onduidelijkheid over maar nu er bij cafetaria's, grillrooms en restaurants toch eten kan worden afgehaald, heerst daarover opluchting bij een aantal Goorse ondernemers die […]
  • Kleintje Schoolfeest bij De Bebsel28 april 2019 Kleintje Schoolfeest bij De Bebsel Het was een prachtig voorproefje op dat waar Goor zich eind juni weer vol in zal storten. Het 'Rondje van de Koning' bij De Bebsel was een kleintje Schoolfeest voor jong en oud. Binnen en […]
  • Rondje van de Koning schot in de roos28 april 2018 Rondje van de Koning schot in de roos Het nieuwe evenement 'Rondje van de Koning' gisteren op het plein tussen De Bebsel en de Petrus en Pauluskerk bleek een voltreffer. Enkele honderden mensen wisten de weg naar De Bebsel te […]