Ate en Bernadette Brunnekreef veertig jaar getrouwd

Feest in huize Brunnekreef. Het echtpaar Ate en Bernadette Brunnekreef is vandaag namelijk veertig jaar getrouwd. Vanwege de corona-maatregelen werd deze bijzondere mijlpaal niet groots gevierd, maar door familie en vrienden werd het robijnen-echtpaar toch in het zonnetje gezet met een liefdevol hart.

Gerelateerde berichten

  • Waardig eerbetoon Rellie voor Wolter Wiegerinck20 maart 2020 Waardig eerbetoon Rellie voor Wolter Wiegerinck De Goorse Biertent Rellie gaf erelid Wolter Wiegerinck vandaag een sober maar waardig eerbetoon net voor de Diepenheimsebrug. Een haag van Rellie-vlaggen met zwarte linten stonden langs […]
  • Subsidie voor Goorse stadsraad19 september 2019 Subsidie voor Goorse stadsraad De Goorse stadsraad krijgt van de gemeente Hof van Twente een jaarlijkse subsidie van €750,-. Dat geld kan worden gebruikt voor de huur van vergaderruimten, catering en publiciteit. Ook […]
  • Bernadette Brunnekreef 40 jaar ‘aan school’…6 september 2019 Bernadette Brunnekreef 40 jaar ‘aan school’… Groot feest vandaag bij de Heeckerenschool. Daar werd gevierd dat Juf Bernadette Brunnekreef, 40 jaar in dienst is als leerkracht. Ze werd opgehaald met haar man Ate vanaf hun woning aan […]
  • Brunnekreef komt met toelichting in brief28 maart 2018 Brunnekreef komt met toelichting in brief Ate Brunnekreef verduidelijkt in een brief waarom hij toch geen zitting neemt in de gemeenteraad van Hof van Twente. De 73-jarige voorzitter van de Goorse Stadsraad, die met 297 […]
  • Gemeente Belangen: “Ate verliest zijn geloofwaardigheid”28 maart 2018 Gemeente Belangen: “Ate verliest zijn geloofwaardigheid” Net als een aantal plaatsgenoten heeft ook Gemeente Belangen met verbazing en afschuw gereageerd op het besluit van Ate Brunnekreef om zich terug te trekken als gemeenteraadslid. “Wij […]