Ate en Bernadette Brunnekreef veertig jaar getrouwd

Feest in huize Brunnekreef. Het echtpaar Ate en Bernadette Brunnekreef is vandaag namelijk veertig jaar getrouwd. Vanwege de corona-maatregelen werd deze bijzondere mijlpaal niet groots gevierd, maar door familie en vrienden werd het robijnen-echtpaar toch in het zonnetje gezet met een liefdevol hart.

Gerelateerde berichten

  • Bernadette Brunnekreef 40 jaar ‘aan school’…6 september 2019 Bernadette Brunnekreef 40 jaar ‘aan school’… Groot feest vandaag bij de Heeckerenschool. Daar werd gevierd dat Juf Bernadette Brunnekreef, 40 jaar in dienst is als leerkracht. Ze werd opgehaald met haar man Ate vanaf hun woning aan […]
  • Subsidie voor Goorse stadsraad19 september 2019 Subsidie voor Goorse stadsraad De Goorse stadsraad krijgt van de gemeente Hof van Twente een jaarlijkse subsidie van €750,-. Dat geld kan worden gebruikt voor de huur van vergaderruimten, catering en publiciteit. Ook […]
  • Politieke beweging in Molenstraatdiscussie8 juli 2017 Politieke beweging in Molenstraatdiscussie Er lijkt politiek beweging te komen in het streven om het éénrichtingsverkeer in de Molenstraat op te heffen. De druk vanuit een groot deel van de Goorse bevolking én de ondernemers, […]
  • Gemeente Belangen: “Ate verliest zijn geloofwaardigheid”28 maart 2018 Gemeente Belangen: “Ate verliest zijn geloofwaardigheid” Net als een aantal plaatsgenoten heeft ook Gemeente Belangen met verbazing en afschuw gereageerd op het besluit van Ate Brunnekreef om zich terug te trekken als gemeenteraadslid. “Wij […]
  • Stadsraad hekelt handelswijze gemeente in kwestie Molenstraat16 juni 2017 Stadsraad hekelt handelswijze gemeente in kwestie Molenstraat De Stadsraad Goor lijkt het vertrouwen in het college van B&W en in het bijzonder wethouder Harry Scholten volledig kwijt te zijn. In een brief aan alle raadsfracties hekelt de raad de […]