Maak kosteloos kennis met tennis

Tennis wint in deze corona-sores aan populariteit. De edele sport is één van de weinige sporten die mensen nog kunnen beoefenen op dit moment. Derhalve biedt TV de Mossendam de komende weken iedereen de mogelijkheid aan om gratis kennis met te maken met het spelletje. Tot aan de Kerst kunnen geïnteresseerden onder begeleiding van Eline Edel (tennisleraar) de tennissport uitproberen op de buitenbanen van het tennispark van TV de Mossendam. Dit kan op donderdagen vanaf 20.00 uur en zaterdagen vanaf 11.00 uur (donderdagen: 26 nov, 3 dec, 10 dec en 17 dec en zaterdagen: 8 nov, 5 dec, 12 dec en 19 dec). Voor rackets wordt gezorgd. Vooraf opgeven is verplicht en kan bij Eline: info@nulleetennis.nl

Gerelateerde berichten

  • Vriendjesmaand bij TV De Mossendam20 maart 2021 Vriendjesmaand bij TV De Mossendam TV de Mossendam heeft de maand april uitgeroepen tot 'vriendjesmaand'. De Goorse tennisvereniging wil de lokale jeugd graag kennis laten maken met de tennissport en wil daarom in de […]
  • Open Goorse tenniskampioenschappen gaan door19 juli 2020 Open Goorse tenniskampioenschappen gaan door Ondanks de Coronacrisis kunnen de jaarlijkse open Goorse tenniskampioenschappen gewoon door gaan. De zogenoemde 'Thuisin Open Goorse' wordt gehouden op de banen van TV De Mossendam en op […]
  • TV De Mossendam speellocatie van Special Olympics15 juni 2020 TV De Mossendam speellocatie van Special Olympics Twente gaat van 10 tot en met 12 juni 2022 het grootste landelijke sportevenement voor mensen met een verstandelijke beperking organiseren; de Special Olympics Nationale Spelen. En ook in […]
  • Zomertennis bij De Mossendam3 juni 2017 Zomertennis bij De Mossendam Tennisvereniging De Mossendam biedt mensen die andere sporten beoefenen maar toch ook graag een balletje willen slaan, de mogelijkheid om voor een gering bedrag in de komende zomer te […]
  • Goorse tennisfanaten op Roland Garros30 mei 2017 Goorse tennisfanaten op Roland Garros Een onvergetelijke dag met een mooi oranje tintje voor een tiental Goorse tennisfanaten, gisteren in Parijs. Naast het gravel van het beroemde Roland Garros in Parijs, zaten zij op de […]