Inbraakgolf teistert Goor in de laatste dagen

In de afgelopen dagen is maar liefst zeven keer ingebroken of zijn er pogingen tot inbraak geweest in Goor. Na de twee eerder gemelde insluipingen in de Gondalaan was het vannacht raak in een woning aan de Kerkstraat en in de vorige nacht bij drie woningen aan de Diepenheimseweg. Ook was een huis net buiten Goor, op de weg richting Hengevelde, het doelwit. De dader(s) ging(en) daarbij vaak op dezelfde manier te werk door achterdeuren te forceren. Bij één huis aan de Diepenheimseweg werd een inbreker gesnapt door de bewoonster waarna de boef het hazenpad koos. Bij de andere inbraken is vooral geld en elektronica buit gemaakt. De politie zoekt getuigen die zich telefonisch kunnen melden via 0900-8844 of via de Facebookpagina van de van de Politie Hof van Twente.