Wensboom in Goors stadshart

Er komt in de komende week een zogenoemde ‘Wensboom’ in het centrum van Goor op initiatief van Rabobank Centraal Twente, Hofmarketing en Goor Collectief. De kerstboom wordt versierd door mensen met een arbeidsbeperking van DagActiviteitenCentrum de Roos van Aveleijn in Goor. WISH3, het bedrijf van de Goorse communicatie-deskundige Karin Freriksen, begeleidt dit project. In de boom kunnen in de decembermaand wensen worden gehangen waarvan ook wordt bekeken of er daarvan wat gerealiseerd kan worden. De wensboom wordt komende donderdagmiddag onthuld door burgemeester Nauta.

voorbeeld van een MVO Wensboom van Wish3

Gerelateerde berichten

  • Lichtjes wensboom ontstoken in het centrum van Goor3 december 2020 Lichtjes wensboom ontstoken in het centrum van Goor De grote kerst-wensboom in het centrum van Goor is vanmiddag officieel geopend met het ontsteken van de lampjes door burgemeester Nauta en cliënte Tamar van DAC De Roos die samen met […]
  • Grote kerstboom voor vele wensen…28 november 2020 Grote kerstboom voor vele wensen… In het stadshart van Goor is een metershoge kerstboom geplaatst naast het kunstwerk 'De Klok'. Dit is tevens de wensboom waar eerder over is bericht op deze site. De boom wordt versierd […]
  • Gaat de BIZ het nu wel halen?7 november 2019 Gaat de BIZ het nu wel halen? Het verlangen bij Goor Collectief naar een zogenoemde Bedrijfs Investerings Zone (BIZ) is er langer maar het kwam er dusver niet van. De Goorse ondernemersvereniging wil van het centrum […]
  • Restantenmarkt in het centrum27 augustus 2019 Restantenmarkt in het centrum Na de terrasvrije zaterdag is het Goorse stadshart komend weekeinde het decor voor de jaarlijkse restantenmarkt waarin de Goorse winkeliers de diverse waren die plaats moeten maken voor […]
  • Goors centrum op zaterdag dicht bij 25 graden of meer3 augustus 2019 Goors centrum op zaterdag dicht bij 25 graden of meer Het kwik gaat het vandaag niet halen en dus kunnen de terrassen in het Goorse centrum vandaag in ieder geval nog niet de straat op. De hoop is dat dat in de komende zaterdagen wel kan […]