Kunstenares Lies is 65 jaar

Als Goor een onafhankelijke natie zou zijn dan zou zij zonder twijfel de schilderes des vaderlands genoemd kunnen worden want wie kent niet de prachtige werken van Lies de Vries die ook op bepaalde plekken en momenten het Goorse straatbeeld sieren. Naadloos nam ze het creatieve ‘Relliestokje’ over van wijlen Wolter Wiegerinck en leerde ze ook anderen de fijne kneepjes van het vak. Vandaag, vrijdag de 27e november, viert ze haar 65e verjaardag en dat is niet onopgemerkt gebleven. Ondanks de horde die Corona heet, was en is het een komen en gaan van mensen die haar komen feliciteren bij haar woning in de Lindelaan waar het ook treffend mooi versierd is door familie, vrienden en bekenden die haar ook via deze weg van harte willen feliciteren. Nog vele creatieve jaren Lies !

Gerelateerde berichten

  • Ben vereeuwigd tussen grootse prominenten17 december 2016 Ben vereeuwigd tussen grootse prominenten Het is een bekend en vertrouwd gezicht voor de regelmatige bezoekers van Bar Bistro d'Olde Smidse. De wand met prominenten in het eetcafe. Sinds jaar en dag kijken bekende Nederlanders als […]
  • Oaverleavingspakket voor Rellieleden10 mei 2020 Oaverleavingspakket voor Rellieleden Het is een figuurlijk doekje voor het bloeden nu er geen Schoolfeest gevierd kan worden dit jaar, maar het is door de leden van de Goorse Biertent Rellie wel als uiterst attent ervaren. […]
  • Tom Heijmer verrast op 31e verjaardag15 november 2020 Tom Heijmer verrast op 31e verjaardag Het is voor weinigen reden om er een groots feest van te maken maar de vrienden van Tom Heijmer zijn een uitzondering op die regel. Hij vierde zijn 31e verjaardag en dat was reden om voor […]
  • Maikel de Jong kwart eeuw oud24 september 2017 Maikel de Jong kwart eeuw oud Feest voor de jonge Goorse stukadoor Maikel de Jong die 25 jaar is geworden. Volgens zijn kameraden staat hij zelden zonder biertje op een foto en verlangt hij nu al naar zijn pensioen en […]
  • Hennie Hallie 65 jaar!4 december 2020 Hennie Hallie 65 jaar! Ze zou niet misstaan op de cover van een uitgave van Suske en Wiske. Er is in Goor namelijk niemand van wie de naam zo artistiek allitereert als van Hennie Hallie. De Goorse is ook nog 65 […]