Alcoholcontrole op Schoolfeestplein

De politie heeft gisteren aan het einde van de avond een alcoholcontrole gehouden op het Schoolfeestplein. Automobilisten werden vanaf de Herman Heijermanstraat het plein opgeleid en daar aan een blaastest onderworpen. Er is niet bekend hoeveel mensen ‘positief’ zijn getest. De controle op het Goorse plein duurde ongeveer anderhalf uur.

Gerelateerde berichten

  • Twee drankrijders beboet na controle1 december 2020 Twee drankrijders beboet na controle Tijdens een politiecontrole op verschillende plaatsen in De Hof van Twente zijn zaterdagavond twee automobilisten betrapt op het rijden onder invloed en werden enkele verkeersboetes […]
  • Wel vrees voor ongeregeldheden maar geen incidenten in de Hof25 januari 2021 Wel vrees voor ongeregeldheden maar geen incidenten in de Hof De politie Hof van Twente zegt op Facebook dat ze in de afgelopen dag berichten binnen heeft gekregen dat er ongeregeldheden zouden plaatsvinden in Goor en de overige kernen in de Hof. […]
  • Snelheidscontrole Iependijk5 januari 2021 Snelheidscontrole Iependijk Opgepast. Na de dure decembermaand is het extra zuur om 2021 te starten met een flinke bekeuring. Derhalve is het raadzaam om aan de Iependijk je aan de snelheid te houden. Daar staat […]
  • Markt Goor mag in beperkte vorm open blijven1 april 2020 Markt Goor mag in beperkte vorm open blijven De markt in Goor mag de komende vrijdagen worden opgetuigd op het Schoolfeestplein maar dan wel in een veel kleinere vorm. Dat heeft de gemeente Hof van Twente besloten. Er mogen alleen […]
  • Aanrijding op Schoolfeestplein20 januari 2020 Aanrijding op Schoolfeestplein Op het Schoolfeestplein in het Goorse centrum is aan het einde van de middag een auto en een bedrijfsbus met elkaar in botsing gekomen. De bus reed op De Höfte vanaf het gemeentehuis […]