Geen WK darts voor Jelle Klaasen

Jelle Klaasen doet dit jaar niet mee aan het hoofdtoernooi van de WK darts in Londen. De Goorse darter werd vandaag uitgeschakeld in de kwalificaties. Hij verloor van landgenoot Niels Zonneveld. Die won later ook de volgende ronde van de Duitser Martin Schindler en plaatste zich daarmee voor het hoofdtoernooi. Klaasen was in 2016 halve finalist en werd in 2006 wereldkampioen bij de BDO.

Gerelateerde berichten

  • Sterk optreden Klaasen bij UK Open8 maart 2020 Sterk optreden Klaasen bij UK Open Jelle Klaasen is zondag in de kwartfinale van de UK Open gestrand. De Goorse darter moest daarin zijn meerdere erkennen in Daryl Gurney, de nummer acht van de wereldranglijst. Pas in de […]
  • Klaasen net niet opgewassen tegen Van Gerwen14 december 2019 Klaasen net niet opgewassen tegen Van Gerwen Spannend was het zeker. Maar het WK Darts zit er na één dag al op voor de Goorse topdarter Jelle Klaasen. Hij verloor van de grote favoriet en landgenoot Michael van Gerwen. Eerder op de […]
  • Jelle Klaasen verrassend uitgeschakeld in tweede ronde op WK Darts21 december 2018 Jelle Klaasen verrassend uitgeschakeld in tweede ronde op WK Darts Voor Jelle Klaasen zit het WK darts erop. Nadat hij in de eerste ronde vrij was, verloor de darter uit Goor in de tweede ronde verrassend van de Engelsman Keegan Brown: 3-1. […]
  • Klaasen in schema met Barney en Van Gerwen26 november 2018 Klaasen in schema met Barney en Van Gerwen De weg naar de finale van het WK Darts kent veel obstakels voor Jelle Klaasen. Hij neemt het op het wereldkampioenschap in de tweede ronde op tegen Keegan Brown of Karel Sedlacek. De […]
  • Klaasen stunt in European Darts Trophy14 oktober 2018 Klaasen stunt in European Darts Trophy De Goorse darter Jelle Klaasen heeft in Duitsland voor een grote verrassing gezorgd door  de nummer twee van de wereld Peter Wright te verslaan. In Göttingen won hij tijdens de European […]