Geen WK darts voor Jelle Klaasen

Jelle Klaasen doet dit jaar niet mee aan het hoofdtoernooi van de WK darts in Londen. De Goorse darter werd vandaag uitgeschakeld in de kwalificaties. Hij verloor van landgenoot Niels Zonneveld. Die won later ook de volgende ronde van de Duitser Martin Schindler en plaatste zich daarmee voor het hoofdtoernooi. Klaasen was in 2016 halve finalist en werd in 2006 wereldkampioen bij de BDO.

Gerelateerde berichten

  • Klaasen stunt in European Darts Trophy14 oktober 2018 Klaasen stunt in European Darts Trophy De Goorse darter Jelle Klaasen heeft in Duitsland voor een grote verrassing gezorgd door  de nummer twee van de wereld Peter Wright te verslaan. In Göttingen won hij tijdens de European […]
  • Jelle Klaasen verrassend uitgeschakeld in tweede ronde op WK Darts21 december 2018 Jelle Klaasen verrassend uitgeschakeld in tweede ronde op WK Darts Voor Jelle Klaasen zit het WK darts erop. Nadat hij in de eerste ronde vrij was, verloor de darter uit Goor in de tweede ronde verrassend van de Engelsman Keegan Brown: 3-1. […]
  • Klaasen tegen Dekker op WK Darts29 november 2017 Klaasen tegen Dekker op WK Darts Jelle Klaasen treft in de eerste ronde van het Wereldkampioenschap Darts zijn landgenoot Jan Dekker. De Goorse topdarter is voor het WK als twaalfde geplaatst. He toernooi begint op […]
  • Goede start voor Jelle Klaasen op WK darts22 december 2016 Goede start voor Jelle Klaasen op WK darts Een goed begin voor onze Goorse dartstrots Jelle Klaasen. Hij won vanavond zijn eerste ronde-partij tijdens het WK darts. De oud-wereldkampioen van de BDO ontdeed zich in Alexandra Palace […]
  • Klaasen ziet King winnen: “Zal aan de bak moeten”21 december 2015 Klaasen ziet King winnen: “Zal aan de bak moeten” Jelle Klaassen moet bij winst in de openingswedstrijd op het WK darts aantreden tegen Mervyn King. De Goorse topdarter zag als analist bij RTL7 de Engelsman met 3-2 winnen van de Rus […]