Lichtjes wensboom ontstoken in het centrum van Goor

De grote kerst-wensboom in het centrum van Goor is vanmiddag officieel geopend met het ontsteken van de lampjes door burgemeester Nauta en cliënte Tamar van DAC De Roos die samen met andere cliënten van het dag -activiteitencentrum de boom hebben versierd. Na de druk op de ‘lichtknop’ stopten de burgemeester en Tamar de eerste wensen in de wensbox bij de boom. Het is de bedoeling dat eenieder met bijzondere wensen deze ook in deze box stopt of online aanmeldt via via www.wish3.nl. Vanuit het initiatief van Rabobank Centraal Twente en WISH3 worden de wensen in samenwerking met BIZ, Goor Collectief en Hofmarketing, gedurenden de komende periode beoordeeld en de mooiste ervan vervuld.

Gerelateerde berichten

  • Grote kerstboom voor vele wensen…28 november 2020 Grote kerstboom voor vele wensen… In het stadshart van Goor is een metershoge kerstboom geplaatst naast het kunstwerk 'De Klok'. Dit is tevens de wensboom waar eerder over is bericht op deze site. De boom wordt versierd […]
  • Wensboom in Goors stadshart27 november 2020 Wensboom in Goors stadshart Er komt in de komende week een zogenoemde ‘Wensboom’ in het centrum van Goor op initiatief van Rabobank Centraal Twente, Hofmarketing en Goor Collectief. De kerstboom wordt versierd door […]
  • Goorse wensboom in gebruik genomen8 december 2021 Goorse wensboom in gebruik genomen De grote Goorse wensboom in het Goorse stadshart is vanmiddag officieel in gebruik genomen. Dat gebeurde door DAC De Roos-cliente Fatima die een grote krans in de boom hing waarna […]
  • Goorse ondernemers ondersteunen topsporter Maarten ter Hofte1 mei 2022 Goorse ondernemers ondersteunen topsporter Maarten ter Hofte Rolstoeltennisser Maarten ter Hofte is deze week zelf verrast terwijl hij juist zijn verrast zijn ouders wilde verrassen. Hij wenste dat hij zijn ouders kon bedanken door ze een dag te […]
  • Wens vervuld en afscheid jonge emigranten Prins Constantijnschool30 maart 2022 Wens vervuld en afscheid jonge emigranten Prins Constantijnschool Op de Prins Constantijnschool was de Goorse brandweer vandaag met groots vertoon aanwezig om alles te laten zien en te vertellen over het werk van de brandweer. Het was de wens van […]