Hennie Hallie 65 jaar!

Ze zou niet misstaan op de cover van een uitgave van Suske en Wiske. Er is in Goor namelijk niemand van wie de naam zo artistiek allitereert als van Hennie Hallie. De Goorse is ook nog 65 jaar geworden en dat moet gevierd. Namens de buurtvereniging Klein Gijmink wordt ze ook in het digitale zonnetje gezet op deze site. Van harte Hennie Hallie!

Gerelateerde berichten

  • Noaber Bennie Hallie 65 jaar16 april 2022 Noaber Bennie Hallie 65 jaar Bennie Hallie is 65 jaar geworden en dat wordt uiteraard gevierd. De noabers van buurtvereniging 'Klein Gijmink' willen dit ook niet onopgemerkt voorbij laten gaan en stuurden het […]
  • Gedicht voor koperen Jan en Annemiek8 maart 2021 Gedicht voor koperen Jan en Annemiek Een fraai gedicht van de vertegenwoordigers van de buurtvereniging Klein Gymink voor Jan en Annemiek van der Burg die twaalf en een half jaar getrouwd zijn. Naast het stukje proza is ook […]
  • Poëzie en felicitaties voor 40-jarige Annemiek20 januari 2021 Poëzie en felicitaties voor 40-jarige Annemiek "In heel Goor is ze bekend, van de Stoevelaar tot in de Schoolfeest-tent.Ook in deze tijd blijft ze de ouderen verzorgen. Soms in de nacht de middag of de vroege morgen. Voor iedereen […]
  • Kunstenares Lies is 65 jaar27 november 2020 Kunstenares Lies is 65 jaar Als Goor een onafhankelijke natie zou zijn dan zou zij zonder twijfel de schilderes des vaderlands genoemd kunnen worden want wie kent niet de prachtige werken van Lies de Vries die ook […]
  • Gedichtje voor Bennie en Hennie…20 december 2019 Gedichtje voor Bennie en Hennie… Bennie en Hennie Hallie zijn 40 jaar getrouwd. Feest dus op 't Gijmink en een inspiratie voor 'buurtdichter' Eemann Wilkes... In de buurt graag gezien. En op elk feestje bovendien. […]