Bedankje van de oud-papier-commissie

Een berichtje voor de inwoners van de coördinator van de inzamelaars van het oude papier.


“Ook in dit corona-jaar hebben we weer kunnen rekenen op veel oud papier dat werd ingebracht. Het Goors mannenkoor, het Schlagerkoor, het Smartlappenkoor, de Hofkerk,  Shiningstars, Vocalgroup LEF en Popkoor Top.nl, willen alle mensen die papier inbrachten dan ook hartelijk danken. Opvallend was ook te zien hoe sportief iedereen was bij het zelf in de container leggen van het oud papier. We willen alle deelnemers langs deze weg graag Prettige Kerstdagen wensen en alvast een goed en gezond 2021. Wellicht overbodig om te zeggen dat tijdens de Feestdagen en met Oud en Nieuw het papierdepot gesloten is. Hopelijk tot ziens aan de Van Kollaan in Goor.”

Gerelateerde berichten

  • Oud papier: Zo hoort het dus niet…13 november 2020 Oud papier: Zo hoort het dus niet… Een opmerkelijke Facebookpost van Gerben Kappert vandaag die treffend het gedrag van sommige medeburgers weergeeft als het gaat om het dumpen van overtollig papier. Ondanks de duidelijke […]
  • Papierfile4 mei 2020 Papierfile In de file voor het oud papier. Het is niet onopgemerkt voorbijgegaan dat er aan de Van Kollaan de poorten weer zijn geopend van de containers. Rond de klok van 13.00 […]
  • Aanpassingen routes oud papier-wagen KNA8 december 2020 Aanpassingen routes oud papier-wagen KNA De ophalers van het oyud papier van accordeonvereniging KNA hebben besloten om een deel van de route te gaan veranderen. Dit omdat ze op sommige plekken met de pers-/containerwagen […]
  • Inzameling van papier (dus geen plastic) alleen ’s middags3 augustus 2020 Inzameling van papier (dus geen plastic) alleen ’s middags Een klemmend verzoek van de vrijwilligers rondom de inzameling van het oud papier. Zo wordt gezien de corona-maatregelen verzocht om het papier zelf in de containers te leggen. Verder […]
  • Ergernis rondom oud-papier-hysterie11 mei 2020 Ergernis rondom oud-papier-hysterie Het is een doorn in het oog van veel buurtbewoners. De hysterie en de brutaliteit rondom de inzameling van het oud-papier aan de Van Kollaan. Bij de containers ontstond afgelopen dagen […]